Diskuze

Za dluh za mobil bude černý puntík

Kdo nezaplatí tři účty za mobilní telefon, skončí na tři roky na seznamu dlužníků, který vede sdružení bank a splátkových prodejců Solus. Do seznamu nahlížejí banky a prodejci, když se rozhodují, zda dají zájemci úvěr nebo třeba pračku na splátky. Mobilní operátoři oznámili, že na hříšníky budou oznamovat i oni.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

antichipka

22. 10. 2005 15:21
c he
A nezapomeňte se na svý posty, drazí chytří mozkové, kteří toto máte na svědomí, Paroubkovo-samozvolit, abychom chtěli blít, jen rozlepíme ráno oči.
0 0
možnosti

antichipka

22. 10. 2005 15:18
prasárny
Za co už nás, proboha mají??? Velké české firmy nechtějí zveřejnit svoje obraty a my, chudáci, máme být vystavení? Jak už ukázat, že tenhle stát je jen represivní krávou ztěžka dosedající na nuzotu, která hnána do kouta už prostě nemá kam??? Víte vy co? Dopálil jste mě natoli, že přejdu z Oskar paušálu na možná Oskartu a budu volat co nejmíň. Dojíte nás z peněz a ještě s náma takhle zacházíte? No, to už mám dost teda.
0 0
možnosti

brsoň

12. 10. 2005 9:46
chudáci mobilní operátoři
Celé jedno procento zákazníků má potíže s placením, to je hrůza. A přitom je hned "střihnou" když nezaplatí. A přitom všichni operátoř dosahují zisky v řádu miliard Kč. Bezpochyby se jedná o  jeden z nejlukrativnějších kšeftů v ČR. Jom kdyby tak každý, komu není zaplaceno, mohl dlužníka "střihnout" stejně jako mob. op., to by se nám to žilo.
0 0
možnosti

Jendis

12. 10. 2005 8:52
uplne tomu nerozumim
Prece kdyz oskarovi nezaplatim fakturu, tak me od 1. dne nasledujiciho mesice odstrihne dokud nezaplatim... Jesli si lide (alespon u oskara) chteji nechat stavajici cislo, tak proste platit musi. Nechapu kde je problem a ta novota :-). Nevim tedy jak to chodi u jinych operatoru.
0 0
možnosti

Charlie

12. 10. 2005 9:11
Re: uplne tomu nerozumim
O tom to, ale neni... Jde o to, ze pokud nezaplatis 3 vyuctovani (uz po prvnim ti zablokujou odchozi hovory a sms, eventuelne i jine sluzby - to je u vsech operatoru stejny), tak se dostanes do registru "neplaticu", do kteryho se potom koukaji banky a dalsi instituce a pokud se v tomto registru budes vyskytovat, tak nemusis dostat pujcku, uver, neco na splatky apod., nebot si tito instituce reknou : no, on tady Oskaru neplatil vyuctovani za sluzby, tak prece nebudeme tak hloupi, abychom mu pujcovali nejake penize, protoze on nam pak tu pujcku taky splacet nebude... No a presne o tomhle to je.
0 0
možnosti

MelSi

12. 10. 2005 8:12
tak to je v pořádku,né?
0 0
možnosti