- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Porad nechapu proc z toho vsichni delaji nejake Faux pas? Bud chteji byt lide kosate svetovi a zerou na dovolene v letoviscich v restauracich s vyhledem na more s fakt "vysokohorskou" prirazkou, nebo si poji to co si predpripravili doma. Jsou kvuli tomu menecenni? At si kazdy dela co chce...
Vidim,ze se od 60 let minuleho stoleti nic nezmenilo.
"Tisková mluvčí ... dodává, že u ovoce, zeleniny, masa, lahůdek či pečiva vyhledávají maximální čerstvost."
Neviděl jsem ještě zákazníka, který by vyhledával potraviny s nejstarším datumem, gumové rohlíky, oslizlé maso a uzeniny...
ale jo, kdyz na nich je nalepka se slevou
Proč ne? Každýho nebaví plácnout se na pláž a cpát se "all-inclusive formou bufetu" . Když se couráme někde po horách a lesích, přijde kvalitní trvanlivý salám nebo dobrá masovka vhod. Sice je v Čechách vesnice co pár kilometrů, ale hospod, kde se dá dobře najíst ubývá. Takže radši něco, co se nezkazí mít s sebou v batohu, než si dát klobásu někde u stánku.
Celý rok to ale žrát taky nemusím :-).
Staci si navarit a zavarovacky... zavarit se da snad vsechno...
to je jasny - do chorvatska jedine s konzervou plnou ecek
Kůžová emulze nebo mikroplasty v mořských plodech. Dilema!
Jsem snad pes nebo kočka, abych jedl "maso" z konzerv?
Když už, tak radši žádné maso...
Masové konzervy? Vždyť v nich je 15 % masa a 70 % kůže. Spíš by se měly jmenovat kožní konzervy.
nesmíte nekupovat v Kauflandu, já kupuji konzervy z cca 90% obsahem masa
Ten clanek bude mit nejspis pokracovani.
"Vliv druhu stravy, na spotrebu toaletniho papiru. Cesi maji opet prvenstvi"
Krasny nazev, ne? Doufam, ze mi ho na idnesu neukradnou...