Diskuze

Brzké zvýšení schodku na půl bilionu je chyba, kritizuje vládu rozpočtová rada

Národní rozpočtová rada považuje zvýšení schodku státního rozpočtu na 500 miliard korun za předčasné, nadměrné a neopodstatněné. Podle ní by bylo lepší vyčkat na předběžné údaje o vývoji ekonomiky za druhé čtvrtletí a další ukazatele. Tato data přitom budou k dispozici již na přelomu července a srpna. Ministerstvo financí s radou nesouhlasí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

politické šlechtě jsou lidi ukradení. Jenom kecy

0 0
možnosti
PJ

Drahota kam se podíváš, a pořád to leze nahoru.

Bude líp, hezky to kormidlujete. Myslel sem, že po Nečasovi to horší být nemůže - omylRv

0 0
možnosti
PA

Ta drzost, chtít při dluhu půl bilionu v rozpočtu 200 miliard rezervy, aby Babiš nemusel náhodou ještě jednou "žebrat" v parlamentu o peníze, ale rovnou je měl bez určení na co, je šílená. Ještě šílenější je, pokud na to PS kývne.

1 0
možnosti
KS

Babiš nejdřív vykládal, že ani euro navíc nezodpovědným zemím, které nezvládly koronavirus. A uvidíte, že se teď ozvou jiní, kteří řeknou, že ani euro navíc nezodpovědným zemím, které v době růstu neušetřili ani na slanou vodu.

1 0
možnosti
AT

Karle Stržanovský,

nesmíte až tolik křivdit p.Babišovi, nebo ten se již jistě snaží své čáplé hnízdo prodat, některým zahraničním investorům a to nejlépe z Číny a nebo Ruska!

0 0
možnosti
KS

Poslechl tu rozpočtovou radu někdy někdo?

0 0
možnosti
MR

No, jeste v minule vlade se celkem brali vazne udaje z RRV... ted uz si delaji co chteji...

0 0
možnosti
AP

ANO jsem nikdy nevolil, ale ještě jsem chápal voliče, že je v minulosti bude volit jako protestní stranu, protože mnohé slibovali. Vtipné je, že naprosto zbourali, ne zničili/vyhladili cokoliv co řekli/slibovali. A stejně jsou nejpopulárnější. To je jako bych volil KDU a když už by zrušili křesťanství, tradiční rodinu a vyznávali jen antikrista a chaos, tak by dosáhli 33%. Popravdě je mi jejich úspěch čím dál větší záhadou.

3 1
možnosti
AP

A nejhorší je, že už i na novinkách na něj nadávají, takže jsem dokonale zmatený, kam chodí jeho voliči. To už musí být snad jen ti v domovech důchodců, posedávající a diskutující na lavičkách apod.

3 1
možnosti
ZS

Kdo bude platit dluhy lidí za hypotéky? Stát? Chyba.

0 0
možnosti
LK

Šetřit se nebude. Schillerova to snad řekla dost jasne. V zádi byli uz v únoru a ted se vsechno schová za Covid. Nezrusen jediný úřad, nepropusten jediný státní zaměstnanec. To kdyby někomu vrtalo hlavou, kde Andy porad bere tech 30%. Protoze at to dopadne jakkoli, jeho voliči to z velke části platit nebudou.

5 0
možnosti
JS

J23a94n 24S88t75e90h65l37i79k

11. 6. 2020 22:02

Ale budou . U nás jsou daně degresivní a sociální stát si platí chudí.

0 0
možnosti

Státním zaměstnancům a politikům snížit platy o 30% . V posledních letech se jim navyšovaly nehorázně, bez jakýchkoliv výsledků a zásluh. Důchodcům zmrazit důchody . Jinak to nevidím. Příští rok k tomu budou muset stejně přistoupit. Nikdo to nezaplatí pouze my.

1 1
možnosti
Foto

A Škola analfabeta ekonomiky Kradouska,to už tu bylo a dopadlo to vždy špatně s pravicovou svoločí.

1 2
možnosti