Diskuze

Akcie Monety pokořily rekord, investoři vítají nové podmínky sloučení s PPF

Cena akcií společnosti Moneta Money Bank stoupla v pátek na téměř 95 Kč, což je nejvíc v historii. Růst přichází po zprávě ze čtvrtečního večera, že se banka dohodla se skupinou PPF na financování svého sloučení. Nyní jej musí posvětit akcionáři Monety, proti poslednímu pokusu jim PPF nabízí výhodnější podmínky.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

Tykač je stejnej gauner jako Kellner.

0 0
možnosti
PN

Smejdi z PPF nakonec odjedou každého. Rychle pryč, než to dopadne jako 02

0 0
možnosti
JB

Především GŘ a předsedu představenstva Spurného (mj. jejich bývalý pracovník a velký kamarád nebožtíka PK) dostat do tepláků! Bylo by žádoucí podat trestní oznámení pro porušení povinnosti při správě cizího majetku (což jeho jednání ve prospěch PPG a v neprospěch MMB silně vykazuje) - aniž by dal udělat nezávisle posudky, tak si osobil právo sám to posoudit a prosazovat bez relevantních dat navzdory stanoviskům renomovaných expertů.

A PPF má už necelých 30%, za prašivou banku chtějí slíznout nevyplacené dividendy a zahojit ztráty AB a HomeCreditu. Že by to spojili s jejich PPF Bankou, to ne. Co udělá další větší vlastník Tykač, to je taky ve hvězdách, možná půjde na ruku PPF.

Inu, o prachy jde až v prvé řadě.

2 0
možnosti
RM

R79a45d24e45k 26M81i65n80á47ř

20. 11. 2021 11:06

"Smlouvu o spojení odsouhlasili letos v červnu akcionáři Moneta Money Bank, ale zároveň odmítli tehdy navrhovaný model financování. Nyní jim PPF nabízí výhodnější podmínky."

Mno jo, ale že většina těch "hlasů" pro byla od PPF už nikdo nepíše. :-P

2 1
možnosti
JB

Jo, byla. Ale PPF potřebovalo 2/3 většinu, což tenkrát neměli.

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti
MF

Moneta udělala za poslední dva roky opravdu velký pokrok a aktuálně si na jejich služby nemůžu stěžovat... tak snad jim to vydrží

3 0
možnosti