Diskuze

Karta Z zlevní v Plzni vstup do kina

"Jezdíte vlakem a máte slevovou Kartu Z? Pak u nás zaplatíte za vstupenku méně, než ostatní!“ Přesně takovým sloganem bude moci zanedlouho lákat návštěvníky plzeňské premiérové kino Eden. Klienti Českých drah, kteří se prokáží Kartou Z, dostanou dvacetiprocentní slevu na představení.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Andrea

3. 2. 2005 14:25
URČITĚ ZAJÍMAVÁ VĚC
Se slevami se setkáváme téměř všude, tak je dobré že i v kině. Navíc na webových stránkách edenu jsou další zajímavé slevy pro téměř všechny. Tak proč ne právě i s ČD!
0 0
možnosti

drevak_patlak

3. 2. 2005 11:19
Dobré
Dobrý nápad, jen houšť a větší kapky.
Platí ale sleva také pro majitele JuniorPasů? Těch je také nemálo...
0 0
možnosti

Hupi

3. 2. 2005 8:40
po dlouhé době zase dobrý nápad
Já osobně si myslím, že to je dobrá věc.  Sám jsem se divil, že ČD něco podobného s ostatními partnery huž nenabízí. Věrnostní a podobné programi mají i sebemenší společnosti. Z kartu mají desetitisíce lidí, tak proč s tím nepracovat.
Jsem z Plzně, takže se do Edenu určitě zajdu podívat. 20% huž je dost, když přihlédnu k tomu, že vstupenka stojí třeba i 150,- Kč...
0 0
možnosti

DaVinci Code

2. 2. 2005 22:21
uiiik
Tomu ekonomická věda říká cenová diskriminace 3. stupně... odlišení poptávky na základě schopnosti odlišit skupiny spotřebitelů s různou elasticitou poptávky...  Majitel kina Eden pravděpodobně četl Samuelsona...
 
Je jen otázkou jakou spotřebitelskou skupinu reprezentují vlastníci karty Z?
 
 
0 0
možnosti

mpixel

2. 2. 2005 20:45
Že jsou dráhy socialistický podnik jsem věděl dávno.
0 0
možnosti