ilustrační snímek

ilustrační snímek | foto: Shutterstock

Minibary v hotelových pokojích v Česku zejí prázdnotou, plní se jen na přání

  • 7
  • Premium

Celý článek jen pro členy

Chcete číst prémiové texty bez omezení?

Předplatit
Ještě nedávno byly hotelové ledničky na pokojích běžnou záležitostí. Obvykle se plnily vychlazeným plechovkovým pivem, kolou, minerálkou či alkoholem v lahvičkách. V posledních letech od tohoto trendu někteří hoteliéři v Česku upouštějí. Minibary tak z pokojů mizí úplně nebo se přestávají doplňovat a zapnutý spotřebič zeje prázdnotou.

„Během covidu jsme si uvědomili, že s obsluhou bylo více práce než užitku. Obrat z toho nebyl, spíš si hosté do minibaru dávali chladit své věci, které si nakoupili v obchodě. Po covidu jsme se museli nastartovat a začít od nejdůležitějších věcí a tomuto jsme prioritu nedávali,“ potvrzuje nový trend David Folprecht, jednatel Boutique Hotel SwissHouse v Mariánských Lázních.

Dočtěte tento exkluzivní článek s předplatným iDNES Premium

Měsíční

89
Předplatit
Můžete kdykoliv zrušit

Roční

890
Předplatit
Ušetříte 178 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Dvouleté

1 690
Předplatit
Ušetříte 446 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Připojte se ještě dnes a získejte:

  • Neomezený přístup k obsahu iDNES.cz, Lidovky.cz a Expres.cz
  • Více než 50 000 prémiových článků od renomovaných autorů
  • Přístup k našim novinám a časopisům online a zdarma ve čtečce
Více o iDNES Premium
Máte už předplatné? Přihlásit se