Diskuze

Vláda se chystá ovládnout ČEZ, řekl Rakušan. Čelí kritice, zaskočil i Fialu

Ministr vnitra Vít Rakušan během pondělní debaty s občany řekl, že by se Česká republika měla stát vlastníkem energetické společnosti ČEZ. „Od pana premiéra by měl dostat takový kartáč, že z toho neusne,“ reagoval na jeho výrok místopředseda Poslanecké sněmovny Karel Havlíček (ANO) v pořadu 360° na CNN Prima NEWS. Poslanec ODS Karel Haas doporučil větší zdrženlivost ve vyjádřeních.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Myslím si, že pan Rakušan chce při svých "spanilých jízdách" po regionech občany naštvat, když jim lže o tom, co se vláda chystá do konce svého volebního období udělat. Ale vlastně bychom už měli být zvyklí na to, že ministři občas vypustí nějakou tu dezinformaci a lžou, potom se omluví, pan premiér to vše pochopí a jede se dál. Pokud by se takto choval zaměstnanec v jakékoliv firmě, dostal by výpověď a možná by došlo i k soudu.

0 0
možnosti
LK

V ČEZu už teď panuje bordel horší než v bejrůtské telefonní ústředně, nedokážu si představit jak by to tam vypadalo po úplném zestátnění.

Do budoucna přestaňte považovat za samozřejmost, že se vám po cvaknutí vypínačem rozsvítí lustr, dobře vám radím.

0 0
možnosti
JK

J19a73k78u52b 81K40o92s

30. 1. 2024 19:22

Když byla energetická krize, mluvilo se o plném zestátněni ČEZ skoro jak o hotové věci. Jen klesla cena elektřiny je ticho. Takže Rakušanovi, jak ho nesnáším, bych to až tak nevyčital. Možná jen nedostal nové noty

0 0
možnosti
MD

Jsem v klidu, dokud neřekne, že měna nebude.

1 0
možnosti
JM

ále. Žádné ovládnutí čezu, nic se nestane. Fialová vláda není tak velké akce schopná a Rakušan jako obvykle neví co mluví.

0 0
možnosti
SK

Teda, to je rychlost jak to mizi z hlavni stranky :D

0 0
možnosti
KN

Jak vidno, tak asi plácají všichni ministři jakmile jsou v médiích. To není jen pan Rakušan, Jurečka či Stanjura (jejich mediální výstupy jsou aktuálně dohledatelné), ale ti ministři ,kteří jsou v médiích čas od času či ti úplně neviditelní. Nakonec plácají i jiní politici či osoby veřejně činné. Naposledy mne zaujal i soudce zporavodaj Šimíček, který ve svém zdůvodnění k rozhodnutí ÚS se několikrát opřel o opakovanou lež vlády ( a i PS ústy MPA), že by došlo finanční újmě na důchodovém účtu ( někdy též nazývaném dochodovým fondem).Přičemž dle samotného vyjádřeni MF takový účet NEEXISTUJE!

viz: https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/overovna-retezovy-e-mail-vaclav-klaus-duchodovy-fond-seniori21-volby-do_2109271300_dok

Dále lze dohledat i jinde.

Takže i US byl nejspíš mystifikován či se záměrně opíral o vachrlaté informace vládních činitelů. Ovšem nejsem národohospodář ba ani ekonom, ale snad tuším správně, že důchodový průběžný systém je součástí rozpočtu a že zdrojem vyrovnaného rozpočtu nejsou jen penzisti

2 0
možnosti
TK

Kdy uz toho troubu vyhodi?🙈

0 1
možnosti
Foto

Cheche tohle je neuvěřitelná komedie ... Jakou teď vytáhne kartu?

7 0
možnosti
SK

Tedy jde jedine oranzova.

0 0
možnosti
ZK

Možná o tom neví premiér...

2 0
možnosti