Diskuze

ANKETA: Vyberte podnikatelský příběh roku 2018

Osm příběhů z osmi regionů se letos utká v hlasování o Cenu čtenářů iDNES.cz a MF DNES za nejlepší podnikatelský příběh. Podívejte se na jejich osudy a pomozte vybrat už devátého vítěze tradiční ankety.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Vsude sama ceska poctiva, ten pan to ale dotahl i do nazvu firmy :-)

0 0
možnosti
ZZ

Vsem poctivym podnikatelum drzim palce!!!O takovych lidech by se melo vic psat.Namisto popularizovani tunelaru...

1 0
možnosti
FS

Celá anketa je jednoznačně špatně!! Již delší dobu vede na českém podnikatelském nebi Jaromír Soukup, majitel televizní stanice Barrandov a dalších 38 (!)firem. Říkám to proto, že pan prezident se přece přátelí jen s lidmi, kteří něco dokázali - no a pan Soukup toho dokázal hodně.

Pan Soukup dokázal prošustrovat při svém podnikání odhadem více jak 2 mld. Kč. Říkám-li více ne 2 mld. tak to asi tak bude, protože např. za rok 2017 nepodal účetní zprávu Městskému soudu v Praze jako každý podnik, přitom ta by tam měla už nejméně 13 měsíců ležet. Proč asi, a proč to po něm nikdo nechce? Že by se mu vedlo lépe o tom pochybuji, když nemá ani na placení pár moderátorů a z vysílání se stal paskvil, dále např. své dva nové luxusní byty v ceně 110 mil. Kč převedl na příbuzné.

3 0
možnosti
JZ

"Příběh"... Někdo začne vyrábět deky nebo opravovat kola, a málem se o tom napíše román:-) Dobře, zrealizoval se dobrý nápad a ujal se, beru. Ale ten příběh je kde?

3 0
možnosti
LN

L42u41d25ě40k 88N77o83v84ý

30. 1. 2019 15:17

Většinou za tím nějaký příběh je. Dost často hraniční nasazení na úkor osobního života atd. Ale jak píšete, ty příběhy my neznáme, takže těžko vybírat.. :-)

0 1
možnosti