Diskuze
Český řezník získal na mistrovství světa zlato za klobásu
Děkujeme za pochopení.
martin,hradec kralove
v nasem
tescu maji vynikajici klobasky.to by jste se olizovali az za usima.kupujeme hlavne ty nejruzovejsi.podle ruzovosti poznate,ze v ni je dostatek poctiveho masa.vyhodou tesca,je to,ze tu maji lacino.nejradsi mame gothaj za 3,90 a poctive drubezi parky za 4,90.treba na vikend kupujeme i 5 kilo tech vytecnych parecku.mame male deti a ty potrebuji ke svemu zdravemu rustu,co nejkvalitnejsi uzeniny.vzdycky je mi lito,tech,kteri nemaji ve svem meste aspon jedno tesco.my zijeme hodne moderne,takze si zivot bez nakupu v tescu uz neumime ani predstavit.treba minuly patek jsme nakoupili 90 rohliku,kus za 90 haleru a jiz v nedeli dopoledne deti pobihaly po byte a chtely rohlik.jenze uz nebyly.ti nasi jedlici je vsechny sporadaly.nejvice jim chutnaji,kdyz si je namaceji do majonezy.to potom maji taaaakovou zizen,ze dokazi vypit i 6 az 8 litru kvalitni coly.v lete jsme poridili dvoulitrovku coly i za 1,90.ti nasi caparti se po ni mohli utlouct.jeji velkou vyhodou je to,ze je bez cukru a tedy zdrava
Mar__tanka
na supermarkety nehraju...
doma chováme prasátka a ovce, takže masíko, uzený a klobásky míváme vlastní (zejména skopové klobásy jsou špičkový) a výborný. Když není vlastní, nakupujeme u řezníka z Třemošné (u Plzně), za kterým jezdí lidi z celého okresu
jinak mě velmi překvapilo, když jsem jednou v časové tísni koupila "výběrové špekáčky" v Penny, a byly vynivynivynikající :-) (ale taky nestály 30 kaček za kilo)
Zdeněk
Děláte z toho zbytečně vědu
V dobré klobásce musí být hlavně dobré maso. To jaké tam dáš koření je na každém a každému bude chutnat něco jiného, takže o nějaké zázračné receptuře, která je absolutně vyjímečná, bych se vůbec nebavil.
Ať si ten recept klidně do hrobu vezme, podobných receptů je mraky a určitě se najde i spousta lepších klobásek.
Po přečtení článku mě vůbec nenapadlo, že bych utíkal koupit klobásky k oceněnému řezníkovi, ale spíš mě napadlo jenom to, že jsem dlouho dobrou klobásku neměl a asi si nějakou dobou brzo koupím a to v podstatě kdekoliv ...
Zásadní problém je v tom, že asi nebude stát 50,-/kilo
Mar__tanka
Re: Děláte z toho zbytečně vědu
TO V úvodu tvého příspěvku je hloupost - jistě, záleží na dobrém mase, ale bez pořádného koření v určitém poměru to k jídlu prostě nebude...
jako když my zabíjíme prase...hledáš řezníka, který nejen umí zabít zvíře, ale také dokáže správně okořenit výrobky z něj,protože jinak je to na vyhození
Josef
Moc hezky clanek!
Ten clanek se vam opravdu povedl, pane Vokac! Piste vice a casteji o takovychto lidech! Kdekdo o sobe prohlasuje,ze je schopny a uspesny podnikatel, ale okolo takovych machru rezniku casto prochazime bez povsimnuti.
tmf
Re: Moc hezky clanek!
neprocházíme, k jednomu podobnému co pracuje s masem pravidelně chodíme nakupovat. Nenabídne sice párky nebo špekáčky za 29,90 ani salámy nemá levné ale ...
BIO
S uzeninama už jsem dávno skončil
Nepřekvapuji mě reklamní billboardy jednoho masového kobinátu:
"Vrátili jsme chuť špekáčkům.".
Člověk zírá k čemu všemu se dnes oficiálně výrobci potravin mohou beztrestně hlásit.
Pár let už uzeniny nejím. Už nemám problémy s váhou a zdraví se zlepšilo k nezaplacení.
_
Re: S uzeninama už jsem dávno skončil
že vrátili chuť neznamená, že lžou. Mohli ji vrátit chemicky, což není problém. Něco jinýho by bylo, kdyby uváděli "Vrátili jsme špekáčkům původní složení"
iDoktor
Pocházím z Pacova
Máme u nás řezníky 2 (když nepočítám jakousi družstevní prodejnu). Pana Klátila a pana Veselku. Oba dělají vinikající uzeniny, takovej špekáček od Veselky, je opravdu špekáček a ne mix gumy a pilin z supermarketu. Asi budu muset zajít i k panu Klátilovi koštnout ty jeho klobásky
Praotec
Re: Pocházím z Pacova
Zase to typicke ceske,mam,ale nedam- nepodelim.Svet pracuje na jinych hodnotach a jde dopredu,jenom stale ten NESCHOPAKOV to nepochopil.Hold Pacovsti pujdou ochutnat ze!!!
Pan Klatil umi klobasu,ale inteligence ma hold jako mravenec,skoda ze neumi se podivat na svet otevrenyma ocima a treba trochu pomenit recept ,at si kazdy vyzkousi to jeho a udela si svoje mistrovstvy pan Klatil a o tom to je.Dobrou chut pane rezniku!!!!
Jana
Takže titul máme
a zítra do toho zas přídáme mouku a piliny, jako dycky
Tomas
Re: Takže titul máme
Nesmíš tolik nakupovat v Lidlu, Bille, Albertu, Tesku atd.
Čekat čtyřicet minut na latte? Fronty ve Starbucks deptají obsluhu i zákazníky
Kavárenský řetězec Starbucks se ve Spojených státech potýká s dosud nepoznaným problémem: příprava...
Znát věk odchodu do penze v 50 letech je nesmysl, vmetla ekonomka Kupkovi
Je nesmyslné, aby se lidé až v 50 letech dozvídali, v jakém věku půjdou do důchodu. V diskusním...
{NADPIS}
{LABEL} {POPISEK}
Minus 210 miliard za pět měsíců. Jen dvakrát Česko hospodařilo hůř
Schodek státního rozpočtu za uplynulých pět měsíců letošního roku činí 210,4 miliardy, sdělil...
Dluží stovky milionů, i Gretzkému. Český nápad na pamětní bankovky zkrachoval
Firma Top Legends, která prodává pamětní bankovky věnované slavným sportovcům, na sebe podala...
{NADPIS}
{LABEL} {POPISEK}
Neplatiče odstřihlo SVJ od tepla a teplé vody. V pořádku, uvedl Nejvyšší soud
Společenství vlastníků může rozhodnout o tom, že nebude služby dodávat vlastníkům jednotek, kteří...
Česko sází na biometan. Už brzy má nahradit velkou část zemního plynu
Premium Nejnovější zemědělská biometanová stanice zpracovávající odpad z rostlinné a živočišné výroby byla...
Koupit drahý džus, nebo vylisovat pomeranče? Spočítali jsme, co se vyplatí
Z pomerančového džusu se stal exkluzivní nápoj. Litr se nyní v českých obchodech prodává za 80 až...
Sběratelé jsou v pohotovosti. Do oběhu jdou první bankovky s králem Karlem
Od 5. června 2024 se ve Velké Británii poprvé dostávají do oběhu nové bankovky s vyobrazením krále...
A chudí mají problém. Egypt po desetiletích zdražil dotovaný chleba
Dotování pečiva je v Egyptě kontroverzním tématem. Příspěvek je záchranou pro chudé, často je ale...
Akční letáky
Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!