- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
tescu maji vynikajici klobasky.to by jste se olizovali az za usima.kupujeme hlavne ty nejruzovejsi.podle ruzovosti poznate,ze v ni je dostatek poctiveho masa.vyhodou tesca,je to,ze tu maji lacino.nejradsi mame gothaj za 3,90 a poctive drubezi parky za 4,90.treba na vikend kupujeme i 5 kilo tech vytecnych parecku.mame male deti a ty potrebuji ke svemu zdravemu rustu,co nejkvalitnejsi uzeniny.vzdycky je mi lito,tech,kteri nemaji ve svem meste aspon jedno tesco.my zijeme hodne moderne,takze si zivot bez nakupu v tescu uz neumime ani predstavit.treba minuly patek jsme nakoupili 90 rohliku,kus za 90 haleru a jiz v nedeli dopoledne deti pobihaly po byte a chtely rohlik.jenze uz nebyly.ti nasi jedlici je vsechny sporadaly.nejvice jim chutnaji,kdyz si je namaceji do majonezy.to potom maji taaaakovou zizen,ze dokazi vypit i 6 az 8 litru kvalitni coly.v lete jsme poridili dvoulitrovku coly i za 1,90.ti nasi caparti se po ni mohli utlouct.jeji velkou vyhodou je to,ze je bez cukru a tedy zdrava
doma chováme prasátka a ovce, takže masíko, uzený a klobásky míváme vlastní (zejména skopové klobásy jsou špičkový) a výborný. Když není vlastní, nakupujeme u řezníka z Třemošné (u Plzně), za kterým jezdí lidi z celého okresu
jinak mě velmi překvapilo, když jsem jednou v časové tísni koupila "výběrové špekáčky" v Penny, a byly vynivynivynikající :-) (ale taky nestály 30 kaček za kilo)
V dobré klobásce musí být hlavně dobré maso. To jaké tam dáš koření je na každém a každému bude chutnat něco jiného, takže o nějaké zázračné receptuře, která je absolutně vyjímečná, bych se vůbec nebavil.
Ať si ten recept klidně do hrobu vezme, podobných receptů je mraky a určitě se najde i spousta lepších klobásek.
Po přečtení článku mě vůbec nenapadlo, že bych utíkal koupit klobásky k oceněnému řezníkovi, ale spíš mě napadlo jenom to, že jsem dlouho dobrou klobásku neměl a asi si nějakou dobou brzo koupím a to v podstatě kdekoliv ...
Zásadní problém je v tom, že asi nebude stát 50,-/kilo
TO V úvodu tvého příspěvku je hloupost - jistě, záleží na dobrém mase, ale bez pořádného koření v určitém poměru to k jídlu prostě nebude...
jako když my zabíjíme prase...hledáš řezníka, který nejen umí zabít zvíře, ale také dokáže správně okořenit výrobky z něj,protože jinak je to na vyhození
Ten clanek se vam opravdu povedl, pane Vokac! Piste vice a casteji o takovychto lidech! Kdekdo o sobe prohlasuje,ze je schopny a uspesny podnikatel, ale okolo takovych machru rezniku casto prochazime bez povsimnuti.
neprocházíme, k jednomu podobnému co pracuje s masem pravidelně chodíme nakupovat. Nenabídne sice párky nebo špekáčky za 29,90 ani salámy nemá levné ale ...
Nepřekvapuji mě reklamní billboardy jednoho masového kobinátu:
"Vrátili jsme chuť špekáčkům.".
Člověk zírá k čemu všemu se dnes oficiálně výrobci potravin mohou beztrestně hlásit.
Pár let už uzeniny nejím. Už nemám problémy s váhou a zdraví se zlepšilo k nezaplacení.
že vrátili chuť neznamená, že lžou. Mohli ji vrátit chemicky, což není problém. Něco jinýho by bylo, kdyby uváděli "Vrátili jsme špekáčkům původní složení"
Máme u nás řezníky 2 (když nepočítám jakousi družstevní prodejnu). Pana Klátila a pana Veselku. Oba dělají vinikající uzeniny, takovej špekáček od Veselky, je opravdu špekáček a ne mix gumy a pilin z supermarketu. Asi budu muset zajít i k panu Klátilovi koštnout ty jeho klobásky
Zase to typicke ceske,mam,ale nedam- nepodelim.Svet pracuje na jinych hodnotach a jde dopredu,jenom stale ten NESCHOPAKOV to nepochopil.Hold Pacovsti pujdou ochutnat ze!!!
Pan Klatil umi klobasu,ale inteligence ma hold jako mravenec,skoda ze neumi se podivat na svet otevrenyma ocima a treba trochu pomenit recept ,at si kazdy vyzkousi to jeho a udela si svoje mistrovstvy pan Klatil a o tom to je.Dobrou chut pane rezniku!!!!
a zítra do toho zas přídáme mouku a piliny, jako dycky
Nesmíš tolik nakupovat v Lidlu, Bille, Albertu, Tesku atd.