Diskuze

České dráhy chystají „živá nádraží“

Železniční nádraží v Česku ožijí. České dráhy chystají modernizaci desítek nádražních budov ve významných českých a moravských městech. Projekt se jmenuje Živá nádraží.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jestřáb

23. 6. 2005 16:24
Tak
Slušný člověk vlakem nejezdí.
0 0
možnosti

ČEZ

22. 8. 2006 8:05
Re: Tak

Na to se nedá říct nic jiného, než že jsi pitomec!

0 0
možnosti

Marty

23. 6. 2005 15:36
K cemu nadrazi, kdyz za ty ceny nebude nikdo jezdit?
AAckoli mam auto, tak vlacky jsem mel rad vzdycky a dlouho jsem modelaril. Zeleznici fandim. Zeleznice, jejich domecky, vagonky a vsechno me pritahuje. O to vetsi zklamani, kdyz jsem se rozhodl nepouzit ani auto ani autobus, ale vlacek. To jsem si dal zase jednou do drzky. Cesta na 1km me stala vic jakkoliv zrave auto. Prestoze se to jmenovalo "zrychleny" - nebo nejak podobne honosny pridomek, tak to jelo pomaleji nez rucni drezina. A celou cestu tomu kvicelo nejake pridrene lozisko nebo co. Jedine reseni je pustit k moci pravici (ODS...), nechat jim 1/2 rozkrast a druha pulka CDrah se "snad" vzmatori. Socialne-komunisticko-lidova politika do nefunkcniho kolosu projebe injekcemi dane (ktere nasledne zase zvysi - kdyz jsi uspesny, tak budes platit !!!), a cele bez vysledku.!!! Zrekonstruovana nadrazi bez cestujicich budou jako ten seci stroj "Jezdi dobre, ale neseje" - "To je u seciho stroje podstatna zavada nemyslite?"
0 0
možnosti

Martin Slovák

22. 8. 2006 11:21
Re: K cemu nadrazi, kdyz za ty ceny nebude nikdo jezdit?

R^

0 0
možnosti

Otoč to do Mnichova!

21. 6. 2005 22:32
nové bydlení
To si budou bezdomovci chrochtat, jaké budou mít pěkné bydlení.
0 0
možnosti

Ing. Radovan Burkovič

20. 6. 2005 14:32
Celá vlaková doprava je out
Celá vlaková doprava je out. dráhy by konečně měly po 100 letech uznat, že jsou mimo mísu. Cesta vlakem již není dobrodružstvím, cestuje se pragmaticky - levně rychle, pohodlně. Nic z toho většinou dráhy nenabízejí, kombiinaci všech 3 věcí naráz už vůbec ne.  Včera jsem viděl krásně rekonstruované nádraží v Novém Jičíně u Ostravy. Budova snad z roku 1900 v novém kabátě, špičkové materiály. Pastav pro oko. Ovšem v celém dvoupodlažním objektu jen malá halička a prodej jízdenek plus kancelář výpravčího sloužily drahám. Zbytek bylo vyhazování peněz daňových poplatníků A PERLIČKA NAKONEC - DENNĚ ODSUD JEDE MAXIMÁLNĚ 18 SPOJŮ !!!!  To už každá druhá zastávka MHD ve městě jich má několikanásobek a je na ní maximálně plastový přístřešek.
0 0
možnosti

ewwe

20. 6. 2005 20:16
Re: Celá vlaková doprava je out
není out, já ji fandím
0 0
možnosti

Magda

20. 6. 2005 14:17
živé nádraží? ona jsou mrtvá?
mě by spíš potěšilo nádraží, kde si můžu sednout na lavičku, aniž bych rozsedla nějakého bezdomovce nebo to, co po sobě zanechal, abych si tam mohla zajít na záchod a trefila tam podle cedulek, ne podle smradu, aby na tom záchodě aspoň svítilo světlo a tekla voda, aby takové nádraží nebylo obechcané a ovajglované zleva zprava, abych si o lístek mohla říct člověku, na kterého nemusím řvát ohnutá k uslintanému průduchu v přepážce, na větším nádraží by mě potěšilo koupit si housku, tyčinku nebo vodu, které nestojí desetinásobek normální ceny.... Stánky s tričkama a voňavkama si můžou vetknout kam libo...
0 0
možnosti

lisci ocas

20. 6. 2005 19:08
Re: živé nádraží? ona jsou mrtvá?
jses skromna a dozadujes se neceho co je pro  vlakovou hromadnou dopravu  zakladni, samozrejmou a nezbytnou soucasti...snad to kopne i jiny , rozsviti se jim na majaku a prestanou akceptovat aby se s nima zachazelo jako s obcany IV tridy...stezovat si na spravnem miste (ne ostatnim spolujezdcum v kupe) a dozadovat se zmeny...
0 0
možnosti

Brundi

20. 6. 2005 10:22
Prodej jizdenek
Pokud chteji omezit jednu stenu, kde se prodavaji jizdenky, musi take nejak upravit cely system prodeje jizdnich dokladu... Uz ted jsou patecni fronty u vsech pokladen na Hlavaku neunosne, natoz potom. Automaty jsou mozna resenim, ale v soucasnem neprehlednem systemu slev jsou pro lidi, kteri nejezdi zas az tak casto a stejnou trasu, temer nepouzitelne.
0 0
možnosti

To jsem z toho Janek

20. 6. 2005 11:49
Re: Prodej jizdenek
A to jsi neviděl 2 fronty v sobotu před 6.00. Víc okének nebylo.......
0 0
možnosti

johnator terrypitel

20. 6. 2005 10:01
CD
koukam, ze CD stehujou houmlesaky z jednohvezdickovyho do "all inclusive"
0 0
možnosti

jojoj897

20. 6. 2005 9:53
je třeba utrait peníze ze státního rozpočtu za každou cenu!
.... ať žije systém provizí ze zakázek za státní peníze    
0 0
možnosti

Petr

20. 6. 2005 9:51
tak leda prd,jedině privatizovat
A kdo to jako bude platit nebo mají české dráhy  tolik peněz,že si mohou dovolit miliardové investice Živá nádraží nejsou zadarmo a to by si měli vtom bolševickým molochu uvědomit.Jedině,že zdraží jízdenky a to potom s nima nikdo nepojede v té špíně a zpoždění naprosto běžná záležitost
0 0
možnosti

Michal P.

20. 6. 2005 9:16
dobry
Ziva nadrazi...jako ze vice lidi? No nevim, jak tam chteji drahy dostat vice lidi, ale za pokus to stoji. V posledni dobe se mi vlakem cestuje velmi dobre...tedy jezdim EC na trati Pha-Pce-Olo.
Trocha cistoty navic by neskodilo a taky bezpecnost. Ale  to bych chtet po statni firme az prislis.
0 0
možnosti