Diskuze

Pošta chce postavit novou centrálu, cílem je ušetřit peníze za provoz

Česká pošta plánuje přestěhování veškeré své administrativy v Praze do pražských Malešic. V pondělí o tom informoval server E15.cz na základě vyjádření generálního ředitele pošty Romana Knapa. Jedná se pouze o záměr, čili náklady ani časový harmonogram nejsou ještě známy, řekl webu mluvčí pošty Matyáš Vitík.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LB

Pokud přestěhujete i ty podržtašky co chodí z budovy v jindřiššské hlavně na nákupy po okolí, manažery pro cokoliv atd tak moc neušetříte.

0 0
možnosti
PN

Chtělo by to dát do pořádku jiné věci.

19.7. mi byl poslán balíček z Číny. Dorazil do Česka a už 30.7. úspěšně (tj. bez cla a DPH) prošel poštou 120, následně byl odvezen do třídírny v Malešicích a tam leží do teď (info z trackingu i přímo na poště). Přesto mi na něj přišla do schránky výzva, tak si říkám OK, třeba jen na poště ho zapomněli zadat do systému. Šel jsem tedy na poštu, a dostal rovnou dva balíčky - ani jeden však nebyl ten na který byla výzva. Ty dva už tam nějaký čas ležely a výzva ve schránce nic. Poštovní úředník říkal, že se to někdy stane, že výzva dorazí dřív než balík, a že to taky sám nechápe.

1 0
možnosti
KS

Zajímavé, že všechny přepravní společnosti fungují bez problémů, jen polostátní počta je nejdražší a nejpomalejší......zestátnit.

2 0
možnosti
JB

Pěkná blbost. Budova v Jindřišské je klasická pobočka, centrála je v ulici Politických vězňů a je to hlavně poštovní muzeum. A jestli Malešice nebo Olšanská, to je z hlediska nákladů jedno.

0 0
možnosti
VV

Vyházejte 90% manažerů a ušetříte víc.

10 1
možnosti
MS

a jejich práci budou dělat pošťačky ?

0 4
možnosti
DB

Prodat reprezentativni budovu v centru mesta se stoletou historii a postavit za ty penize architektonicky bezcennou budovu na okraji mesta(mozna dokonce v pronajmu) neni zpusob, jak budovat uspesnou firmu.

Spolecnost s alespon kapkou hrdosti na svou cinnost a historii by se i v problemech snazila historickou centralu udrzet, maximalne by cast budovy pronajala nebo v ni otevrela muzeum. Prodat budovu za miliardu a placat se po zadech, ze pristich 10 let jsme s placenim najmu 100milionu v nove budove v plusu neni podnikani ale rozprodej majetku.

3 3
možnosti
Foto

Pošta ty pozemky má, takže může postavit halu s kancelářemi za 200-300 milionů a stavbu financovat z prodeje nemovitostí v centru, které reálně nepotřebuje.

Pak bude každý rok šetřit uvedené peníze.

Buď může být Pošta hrdá a potácet se na pokraji přežití, nebo může být konkurenceschopná a vydělávat nějaké peníze.

3 0
možnosti
VZ

Pošta šetří tak že bude utrácet čím dál víc8-o

4 1
možnosti
PV

P35a73v74e85l 21V71r31b92a

6. 8. 2019 11:18

to bude jak VZP...pořád se budou vymlouvat, že je málo peněz na péči, ale postaví si další luxusní sídlo Rv

5 1
možnosti
MK

Cílem není ušetřit za provoz, ale přihrát lukrativní palác v centru Prahy kamarádům. Nic víc, nic míň.

14 2
možnosti