Diskuze

O antigenní samotestovací sady je velký zájem. Zařadí je Penny i Globus

O antigenní samotestovací sady je v řetězcích velký zájem. Jejich prodej v pondělí spustil Penny Market, který za první hodiny potvrdil vysokou poptávku. Kaufland je nabízí od minulého týdne a prodal jich několik desítek tisíc, přestože platí omezení jednoho testu na zákazníka a den. Globus zařadí samotestovací sady s odběrem z nosu do sortimentu na konci týdne.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TJ

Hadam, ze to Makro tam je opet uvedena falesna cena bez DPH (to je snad posledni obchod v CR, ktery udava ceny v jednotkach, ktere opravdu NIKOHO nezajimaji). Kazdy nakupuje s DPH a pokud chce porovnani s jakukoliv konkurenci, tak KAZDEHO ZAJIMA CENA S DPH! A pokud nekdo tvrdi neco jineho a ceny neporovnava, nezajimaji ho, tak fakt vlastne nechapu, proc tam ty ceny vlastne uvadeji??? Stejne je tam vsechno drazsi a i v akci si clovek musi dat obrovskeho majzla, aby nekoupil draz nez bezne v obchode (to nemluvim o akcich, kdy se makro nikdy nechyta). Jako ja chapu, ze pointa je tam delat ofuky s tim, ze si musite nekde sehnat EAN pro vstup ... ze se lidi citi vyjimecni, ze tam "muzou" nakupovat:o) Ale i tak je to proste trapne ..... jeste pamatuju jak alza mela velke ceny bez DPH a male s DPH a nastesti jim zakaznici dali najevo, co si o tom mysli a uz to nemaji. Jak rikam, Makro je posledni v republice ....... ale to jsem odbocil .... tyhle amaterske antigenni testy jsou k nicemu, maji sensitivitu u lidi bez priznaku v radu procent nebo nizsich desitek procet ..... udavana vysoka sensitivita je u lidi s priznakama, takze opet balamuteni lidi na zaklade hrani s cisly ..... vite co? Beru to zpet, presne takove testy jsou do Makra jak usite:o)))

0 2
možnosti
RF

Zajem??? Kdyby nemuseli tak by to nekupovali....

1 0
možnosti
JP

Při té chybovosti - malé citlivosti to jsou vyhozené peníze.

0 0
možnosti

Ockovaci sady pujde taky koupit v Globusu nebo Kauflandu?

1 0
možnosti

V Brne vas otestuji do druheho dne a na pojistovnu. Proc to kupovat?

0 0
možnosti

Pak že lidi nemají peníze, když utrácí za takovéhle blbosti.

1 0
možnosti

Praha - Antigenní test na covid-19 je podle studie Fakultní nemocnice v Motole třeba častěji opakovat, aby se snížila jejich falešná negativita. Z 93 pozitivních odhalil antigenní test 41 nakažených, o dva dny později 11 dalších. U bezpříznakových pacientů mají antigenní testy citlivost 44 procent, u silně pozitivních 75 procent. Nemocnice o výsledcích testování u zhruba 400 pacientů ve druhé polovině února dnes informovala v tiskové zprávě.

1 0
možnosti
Foto

Citlivost 44 procent. To je menší než hod mincí...

5 0
možnosti
DL

To má fakt jako někdo potřebu vyhazovat peníze za tenhle nesmysl? 8-o

8 0
možnosti
Foto

P52e93t61r 57V22i86t85v87a55r

15. 3. 2021 18:59

Já bych nemusel, ale když požádají spolupracovníci - kamarádi, tak to podstoupím, no

1 0
možnosti
Foto

Bylo by zajímavé vysledovat tok peněz za ty objednávky. Myslím, že bychom se ani nedivili...

6 1
možnosti
Foto

Jestli to bude jako s rouškami, že třeba jeden test vystačí na rok, tak bych se ten zájem snažil pochopit. o,0

0 0
možnosti