Diskuze

Nechte nám smíšené zboží! Strakoničtí zachránili svůj obchod

Družstvo Jednoty chtělo uzavřít řadu let fungující prodejnu se smíšeným zbožím na strakonickém Palackého náměstí. Část obyvatel se s tím ale odmítla smířit, protože je podle nich prodejna unikátní svým sortimentem. Na petici sehnali přes tisíc podpisů a družstvo se rozhodlo dát obchůdku ještě šanci.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Smíšené zboží ? Vždyť se obchod leta letoucí jmenuje Hospodářské Potřeby ! Každopádně sortimentem vždy provozovna na parádní úrovni, že předčí i nedaleký PRIOR ; Navíc proaktivní, fundované a všehoznalé paní prodavačky jsou jasnou devizou této prodejny ( P.S. kde jinde Vám nabídnou, že Vám pomůžou s nákupem k vozu ? u Rákosky těžko !!)

Navíc oblast kolem "Markéty" se začíná stále více končícími obchody množit. Teď bude po letech končit i BAŤA ;-( a pokud se nemá střed města stát jen jakousi divnozónou s gyrosem / kebabem, Večerkami atp. , neměli by potencionální zákazníci davově směřovat jen na Katovickou do zářivkových krabic na konzumní štěstí....:-/

0 0
možnosti
AZ

Ta prodejna není na Palackého náměstí.

0 0
možnosti
MK

to tedy rozhodně je ! ( za starých časů se dle mého jmenovalo Nám. Svobody )

0 0
možnosti
ZK

Místo petic tam choďte nakupovat... A ne jako na poslední misto, kde danou věc najdete, ale jako na první místo, kde hledáte... Pak majitel nemusí uvažovat o zavření nebo zeštíhlení sortimentu.

7 0
možnosti
MC

Jednoty jsou fajn, ale lidi co delaji cenotvorbu by se meli vratit na zem. Byt o 20% drazsi jak vetnamec v sousedstvi je preci nesmysl!

0 0
možnosti

Vietnamec je logicky levnější, protože daně krátí, v obchodě žije, takže nepotřebuje prakticky zaněstnance atd.

Poctivý podnik nelze s Vietnamci srovnávat

0 0
možnosti
MH

pěkný způsob jak udržet obchody otevřený. Nebudeme tam chodit nakupovat, ale budeme sepisovat petice.

12 0
možnosti
EL

Tohohle obchodu by byla fakt škoda, koupil jsem tam věci, které jsem nikde jinde v prodeji už 20 let neviděl. Ale jestli v rámci úsporných opatření omezí sortiment, tak tam lidé už často nenajdou, co potřebují a bude jich tam chodit ještě méně a Jednota bude mít znovu důvod to zavřít.

2 0
možnosti