Řidič přejel do protisměru a narazil do reklamního panelu, nehodo nepřežil. | foto: Policie České republiky

Řidič v Soběslavi přejel do protisměru a narazil do reklamy. Nehodu nepřežil

  • 5
Při dopravní nehodě v Soběslavi na Táborsku zahynul v pátek odpoledne sedmdesátiletý muž. Se svým citroenem z dosud nezjištěných příčin vjel do protisměru, kde narazil do reklamního panelu přilehlé benzinové stanice.

V pátek v odpoledních hodinách jel sedmdesátiletý senior v automobilu značky Citroen ve směru od Českých Budějovic a směřoval do centra Soběslavi na Táborsku. Cesta se mu však stala osudnou.

„Muž z dosud nezjištěných příčin přejel do protisměru, kde narazil do reklamního panelu benzinové stanice,“ uvedla mluvčí jihočeských policistů Štěpánka Schwarzová. Řidič jel podle ní ve vozidle sám.

Na místo nehody dorazily všechny složky integrovaného záchranného systému. Přes veškerou snahu záchranářů řidič svým zraněním následně podlehl. Nehody na jihočeských silnicích si podle statistik od začátku roku vyžádaly již 26 obětí.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz


Den otevřených dveří letiště Náměšť

Ve středu 1. května se na letišti Náměšť poprvé veřejnosti představí nové vrtulníky AH-1Z Viper a UH-1Y Venom. K vidění bude další letecká i pozemní technika.

Mohlo by se hodit