Diskuze

V Prachaticích obnoví letní kino, opozice to považuje za zločin

Tradice venkovního promítání se po letech vrátí do Prachatic. Zastupitelé rozhodli, že nechají kompletně přestavět chátrající letní kino u Štěpánčina parku. Pro město to bude obrovská investice, do stavby a vybavení areálu půjde 60 milionů korun.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Problém letňáku je že je uprostřed zástavby.Když se promítalo proletělo to mezi barákama a odráželo se to na všechny strany.To obnovit není dobrý nápad,budou to vyhozené peníze.

0 0
možnosti

V Prachaticích je klid, tam je Covidkrize v defenzívě. Jeden chce stavět zimák za 20 mega, druhej ho trumfne letňákem za 60. Jó panečku: U nás v Kocourkově....

1 0
možnosti
Foto

Obnovovat za 60 mega letní kino je naprostý úlet, co se bude promítat, když se nové filmy skoro netočí? Navíc v době Netflixu... Ano, ten prostor je zanedbaný, něco se s tím dělat musí, ale proč proboha letní kino. To je to samé, jako kdybych si chtěl otevřít videopůjčovnu s vhs kazetami a mít pár dvd ;-D

1 0
možnosti

Letní kino v Prachaticích je nejméně 10 let mimo provoz. Jeho vrchol byl v 80-90 letech a od té doby to šlo dolu. Bohuzel je umístěné přímo v zástavbě z 60 let (takové menší sidliště bytovek) a není tam řešené parkování ani odhlučnění. Znovuzprovoznění po takové době přinese jen stížnosti, navíc v létě nelze promítat dřív jak po západu slunce a ve 22.00 začíná noční klid.

Na kulturní akce si obyvatelé našli jiné, příjemnější místo a obnovu kina za 60mil považuju za úlet. Ptal se těch lidí vůbec někdo?

6 2
možnosti

Jaké jiné příjemnější místo? To myslíte kino Národka ve škole na sídlišti?

0 0
možnosti