Diskuze

Město bude krásné, ale mrtvé, kritizují podnikatelé proměnu centra Písku

Ani několik veřejných projednání nepřesvědčilo odpůrce úprav centra Písku, kteří odmítají snížení počtu míst pro auta. S parkováním ve městě by měl pomoci i parkovací dům u pošty. Auta v centru dříve řešili také v Třeboni, kam mohou vozidla jen do dolní části náměstí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

náměstí jsou sice pro lidi ale většina náměstí vypadají spíš jako parkoviště...tím, že se náměstí zaplní auty, tak se jen zmenší prostor pro všechny ostatní. Náměstí se samo od sebe nezaplní, jen dneska spousty lidí očekává, že je bude někdo bavit, místo toho, aby se zabavili sami, čímž trpí sociálnost a socializace místních obyvatel. Jinak se tomu říká spolková činnost

0 0
možnosti
Foto

Samozřejmě, že hlavní náměstí nemá být parkoviště. Zdá se, že protestující mají podniky pro tlusté lenochy. Žádné obchody, k nimž by bylo nutné zajíždět auty (pračky, chladničky, železářství apod.) tam nejsou. Běžné obchody, restaurace, kavárny, banky. Tam všude lze jít pěšky. A těžký invalida má možnost parkovat kdekoli.

4 1
možnosti
JJ

J62i54ř69í 11J19o19z57a

14. 10. 2021 10:27

Protože je každý líný jak pr.se, by nejraději by všichni vjeli autem až do obchodu. Asi proto jsou Češi druhý nejtlustší národ v Evropě

5 3
možnosti
RB

"V ideálním případě by pak mohla samotná rekonstrukce začít už za dva roky."

Chápu, že to není oprava kůlny, ale ty lhůty jsou šílené.

4 0
možnosti
PM

P79e58t66r 50M16u54n64z98a89r

14. 10. 2021 9:22

Tyhle betonové prvky vydrží jen do první sněhové kalamity. Pak to sněhový pluh shrne společně se sněhem na jednu hromadu, jako se to stalo u nás v Liberci. Ale třeba už v Písku se sněhem nepočítají.

0 0
možnosti
Foto

tak hrozný jako v pardubicích to nebude. na jedný straně vlez, na druhý výlez. mrtvo. připadal sem si jak v nějakejch kulisách :-)

1 1
možnosti
SP

Tam je to fakt mrtvá zóna. Byl jsem tam letos 28. září, státní svátek, krásné počasí - a na náměstí, zámku a cestě mezitím, pět a půl člověka. Od krajského města jsem čekal úplně jiný život.

2 0
možnosti