Diskuze

Cestující na jaře při omezeních opustili autobusy, teď zůstávají v autech

Až polovina lidí chybí oproti loňsku v mnoha autobusových linkách napříč jižními Čechami. Výjimkou jsou třeba Lipensko a MHD v Českých Budějovicích, kam se lidé vrátili. I tak je podle některých dopravců propad počtu cestujících v souvislosti s koronavirovou krizí obrovský.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM

Jsem tento tyden v Uherskem Hradisti a cetnost spoju do ruznych mist je obdivuhodna. Tady by se hosi z JIKORDU mohli inspirovat.

0 0
možnosti

Když jednou donutíte cestujícího pořídit si (koupit) prostředek individuální dopravy a on nalezne místa na zaparkování, tak nemůže nikdo čekat, že za měsíc dá auto do šrotu a začne jezdit hromadnou dopravou. I když individuální doprava je finančně nákladnější, ale operativnější a obvykle časově méně náročné.

0 0
možnosti
JJ

J63i51ř33í 57J96o85z51a

5. 8. 2020 8:52

Ať se jde Aleš z JIKORDu bodnout. Nemáte žádný koncept na veřejnou dopravu. Regionální veřejná doprava od 90. let nezaznamenala žádných výrazných pozitivních změn. A za ten cár papíru jménem Plán dopravní obslužnosti Jihočeského kraje se můžete akorát tak stydět. Stačí porovnat váš plán s Plánem dopravní obslužnosti Ústeckého kraje - to je nebe a dudy. A x let slibovaný systém IDS do dnes v celém kraji také není. Vy jen škrtáte spoje, brečíte do médií, ale, aby, jste, vytvořili pořádný koncept veřejné dopravy to ne. Tak na co vás pak kraj z rozpočtu, resp. z daní nás všech platí?

0 0
možnosti

hm, ta gramatika je obtížná

0 1
možnosti