Diskuze

Zraněný školák z havarovaného auta šel bez boty pro pomoc, viděl to ve filmu

Osmiletý Adam Felkl letos v červnu zachránil svého kamaráda i jeho maminku poté, co jejich auto havarovalo. Sám se z vozu dostal a pro pomoc došel jen s jednou botou. Záchranářem však být nechce, v sanitce ani nemocnici se mu nelíbilo. Dnes mu za odvahu poděkoval jihomoravský hejtman.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V37í89t 16J85e85ž14e41k

9. 7. 2020 7:43

Vždycky mě zajímalo, kde je ten předěl "šikovný malý kluk" a "normální reakce dospěláka". V kolika letech by to už bylo to druhé?

Ne, vážněji. Tak jako samozřejmě, že ně každé děcko, nebo (samozřejmě i) dospělák by byl schopen z auta vylézt a jít pěšky do poslední vesnice. Nechci samozřejmě nijak snižovat tuto skutečnost, ale zase bych ho nijak dramaticky neheroizoval, zvlášť vzhledem k jiným známým případům, kdy děcka opravdu prokazovala "hrdinství".

0 0
možnosti

Tak to je teda frajer! :-)

6 0
možnosti

Asi chlapec koukal na nějaké starší filmy. Z těch ještě děti mohly něco okouknout. Podobně starý americký chlapec třeba zachránil sestru, protože okouknul masáž srdce z filmu Černý jestřáb sestřelen (ten mimochodem jistě zakažou, protože zobrazuje místní obyvatele jako barbarske křováky). Kdyby sledoval dnešní tvorbu, věděl by, že nehoda je pouze boží trest za jeho bělošskou privilegovanost a čekal by na místě než je sežerou vlci.

14 2
možnosti

Tu nehodu jsem viděl, respektive hasiče a policajty. Na rovném a přímém úseku v lese. Auto ze silnice přes husté křoví vidět nebylo, stromy jsou naštěstí dost daleko. Ten kluk zaslouží nejvyšší obdivR^.

18 0
možnosti

Jako první jsem přečetl článek o bílé rakvi bestialního vraha. Rozladily mě fotky brečících cikánů. Tak jsem si hned kliknul tohodle hrdinu. Hned jsem si spravil chuť. Díky superkluku. Přeju Ti jen to nejlepší.

25 0
možnosti

P50e11t73r 44C25h34m10e17l

8. 7. 2020 15:37

Je nutné říct, že dnešní děti jsou i díky filmům připravené na různé nepříjemné události a dokážou se o sebe postarat. O tom si ustrašená a ufňukaná generace jejich prarodičů může nechat zdát. Ti umějí jen natahovat ruku a státe starej se.

2 11
možnosti

Určitě máte tento obecný závěr podložený mnoha pozorováními a přesnou statistikou, že?

12 0
možnosti

Ach jo, kolikatkou zase musela jet, že dostala smyk?

1 7
možnosti

Smyk můžete dostat i při jízdě rychlostí chůze.

10 0
možnosti