- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
a nadšený tedy nejsem. Chléb na stole jsem žádný nenašel, asi se ve všední den nepeče, servírka si většinu času povídala s kamarádkami, které seděly u jiného stolu a vrchol všeho byly papírové ubrusy v celém podniku. Možná se to od té doby změnilo, ale já odsud odcházel s pocitem, že sem bych si tedy s někým, koho si vážím, na oběd nezašel.
večeřeli jsme ve 12 lidech, obsluha byla hbitá, rychlá a ochotná, což je to hlavní, co by se měl KAŽDÝ český číšník v Řecku povinně učit. Na jídlo pro všechny ( tzn. všichno dostali na stůl během 60 vteřin ) jsme po objednávce čekali necelých 15 minut a rozhodně to nebylo jednotné menu. Olivy dávají automaticky nevypeckované a dobré ( jak je v Řecku zvykem ), nejsou to žádné děravé či vycpané blaťavky. Pečená masa, zejména jehněčí a králičí, byla výborně kořeněná a ukrutně dobře upečená.
Za večeři o pár chodech a mnoha džbáncích vína pro 12 osob jsem platil přibližně 4.500,-, což považuji za velmi slušnou cenu.
Návrhy na zlepšení : Na stůl by měly přijít automaticky džbány s čistou vodou k jídlu a k vínu - v Řecku platí všude. Do sortimentu bych zařadil bílá vína z Moravy. Sice by to porušilo stylovou čistotu, ale bílá moravská jsou většinou lepší než řecká.
Na place byli celou dobu jenom dva borci ale zvládali to skvěle. Skvělá volba pro hodně muziky za málo peněz.
No co, čekala chleba přímo vyndanej z pece... A to "á" místo "ý" je překlep ;)