Diskuze

S výrobou čajů začínali v kravíně, teď chystají novou ekologickou halu

Kdysi Sonnentor na zapleveleném kopci za Čejkovicemi na Hodonínsku koupil zchátralý areál kravína a vybudoval zde pomalu krok za krokem firmu na zpracování bylin, čajů a koření z ekologického zemědělství. Podnik získal obrovskou popularitu nejen coby výrobce, ale i jako výletní cíl. Teď se chce posunout dál.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P81e21t90r 77B39o93ž48e94k

11. 2. 2021 8:52

Byl jsem na exkurzi a byla zajímavá. Čaje nejsou špatné, jen většina má stejný základ, takže není moc poznat rozdíl mezi nima.

1 0
možnosti
JF

Ano všechno tam má podobnou "vůni":-) Jako prostředí, kavárna, obchod, exkurze, všechno super, fandím jim. Výrobky taky OK, jen bych si u nich díky všudepřítomnému aroma nekoupil čisté čaje pravé (z čajovníku), pouze ty jejich bylinkové/ovocné.

1 0
možnosti
AL

Výborný podnik, nejedou na zisk za každou cenu, ale snaží se brát ohled i na lidi. Dávají práci místním, často jinak obtížně zaměstnatelným. Ať se jim daří!!!

12 0
možnosti
JB

Jsem pravidelný uživatel a zákazník jejich produktů, protože jsou moc dobré. Úplně nej je čaj s názvem Štěstí je heavy metal. Jejich styl, kterým ke svému kšeftu přistupují je mi velice sympatický. Takže fandím, ať se daří.

5 0
možnosti
MK

Jo stesti je heavy metal jsem taky koupil, i jako darek, ale chutove mi popravde moc nejede :-D

1 0
možnosti
PG

P75e13t11e96r 51G23l90o33s

11. 2. 2021 8:12

Chválim spôsob podnikania a prístup k nemu.

5 0
možnosti
JV

Nějak jsem ten článek nepobral. V první části píšou o FVE na střeše o hybridnich střídačích aby ve druhé části psali o zelené střeše aby se barák nepřehříval. Buď je to nějaká nová technologie s FVE pod trávou ;-) nebo soudruzi z NDR udělali někde chybu.

0 1
možnosti
JP

A není možné mít tam obojí? Na poli taky pod FVE roste tráva.

Nebo je jedno na staré budově a na nové bude to druhé?

2 0
možnosti
MN

Ta jejich "zelená" energie se daňovým poplatníkům pěkně prodraží.

0 12
možnosti
OP

Vyborny caje a koreni.

8 0
možnosti