Diskuse k článku

Ročně useknu 700 hrdel, říká vítěz mistrovství v otvírání sektů šavlí

Špičkoví sommeliéři v sobotu v Prušánkách na Hodonínsku soutěžili v takzvané sabráži, neboli sekání sektů. Konal se tam už sedmý ročník mistrovství České republiky v této elegantní disciplíně. Pozlacenou šavli pro vítěze si nakonec odnesl sommeliér Kamil Prokeš.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Kyppy

Nejlepsi byl stejne Babka

0/0
19.6.2011 21:32

net.Xtreme bojuje s eXtrémismem

To jsou dvě denně, nic moc

0/0
19.6.2011 14:55

Zoro.Vomáčka

...toz, lidstvo vymyslelo spoustu dobrejch veci

X...ale o to vice volovin

X...na druhy strane - prej je hodne lidicek, co byli kdysi motejlem, muchomurkou nebo rytirem..

X...tak proc ne zijici rytiri, co mecem sekaj do spuntu ?

0/0
19.6.2011 14:27

Premium

Nikdo dodnes neví, kolik těch holek zůstalo zakopaných. Starosta Dubí vzpomíná

„Devadesátky“ a přelom tisíciletí byly v Dubí na Teplicku divoká léta. Řádili tu pasáci prostitutek a mafiáni. Město se...

Premium

Kořeněná jídla ani káva neškodí, vyvrací profesor Tesař letité mýty

Kola je pro ledviny hrob. Nejlepší je nesolit a nejíst ostrá exotická jídla. Alkohol dokáže „propít“ ledviny, které je...

Premium

Špičkový výrobek i po letech funguje. Kvůli hloupé chybě je však k ničemu

Snoubení spotřební elektroniky a počítačů provázely porodní bolesti, které jsou z dnešního pohledu absurdní a...

Najdete na iDNES.cz