Diskuze

Znojemští řidiči hrozí stávkou. Dělají z nás otrokáře, zlobí se dopravce

Jen pracujeme a spíme, rodinný život neznáme, tvrdí někteří řidiči Znojemské dopravní společnosti – Psota, která zajišťuje městskou hromadnou dopravu ve Znojmě i linkové spoje. Kvůli pracovním podmínkám vstoupili do stávkové pohotovosti. Dopravce oponuje, že problém vidí jen hrstka lidí v odborech.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Pokud není schopen své zaměstnance zaplatit, ať se hlásí do výběrových řízení s vyšší cenou. Buď vyhraje s vyšší cenou a řidiče adekvátně zaplatí nebo vyhraje někdo jiný s nižší nabídkou, který to umí lépe.

1 0
možnosti
PK

Mě vždycky překvapuje, že ti podnikatelé v dopravě do těch výběrek jdou, když předem ví, že budou horko těžko plnit závazek. ZDS to nedělá z lásky ke Znojmu. Jo, někdo jezdit musí, ale kdyby se do toho výběrka nepřihlásil prostě NIKDO, třeba jen proto, že nikdo nemá vozy, lidi a náladu jezdit na Znojemsku, tak co by se stalo? Jinak samozřejmě 300 hodin jako ZAMĚSTNANEC je brutus, tolik nepracuju ani já, a to jsem "vedoucí bez pracovní doby" (jdu domů, až je práce hotová, nemám od-do).

1 0
možnosti

Dostali desinfekční gel,hurá. Tak honem pracujte dalších pár desítek hodin navíc. "ironie" Tolik hodin měsíčně je šílenost.

1 0
možnosti
PB

P28e48t22r 65B83á75č67a

2. 5. 2019 11:00

Psota co ma stovky kamionu nema kde brat? Tak to jo.

Ale jinak je mi to celkem jedno, abych nevypadal, ze jsem na strane autobusaku.

0 0
možnosti
TL

Stovky určitě ne. Spíš tak jednosto..

0 0
možnosti
MS

Nevím na co se zlobí dopravce - pokud jeho zaměstnanci mají za měsíc odpracovaných 240 ÷ 300 hodin, tak to označení je naprosto výstižné...:-P

0 0
možnosti
OU