Diskuze

Psi ve Znojmě se dočkají prvního výběhu, bude mít však velikost obýváku

Už šestý rok tráví psi ze Znojma velkou část svého života na vodítku. Platí tady přísná vyhláška, která nikde ve městě netoleruje, aby běhali na volno. Nyní se chystá změna.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Psi potřebují prostor na společný volný pohyb a hry.. pokud se jim toho nedostává bývají i agresivnější i mezi sebou. Příkladem je má fenka z útulku,která měla zpočátku na ostatní psi strachovou agresi..nyní je již bez reakce max občas štekne..pochopitelně má vždy koš

0 0
možnosti
VS

Pan starosta je asi velice technicky zaměřený člověk a zvířata mu nic neříkají. Zřejmě si u toho "výběhu" popletl psa a želvu.

2 1
možnosti

P52a77v29e95l 39Ř92a87p81e55k

13. 1. 2018 19:30

Znojmo je vzorem toho, jak to má vypadat. Nelze z měst dělat chlív a džungli. Plošná povinnost mít ve veřejném prostoru psa na vodítku je naprostý základ, který bych uzákonil pro celou ČR. Spolu s tím zásadně zvýšit sankce za nedodržování. A jestli obec vyčlení pozemek pro volný výběh, který je náležitě označen a zabezpečen, s tím nemám žádný problém.

7 3
možnosti
JV

A kdy bude výběh pro "lidi", kteří (na rozdíl od psích "přírodních potřeb" zcela úmyslně) dělají ve městech ten samý nepořádek, ale na rozdíl od majitelů psů (přičemž poplatek je mnohdy vyšší než cena za svoz komunálního odpadu) na úklid nedají ani korunu?

1 6
možnosti
AS

u nás mají pejskaři kynologický klub a k tomu pronajatý prostor, tam mohou socializovat svoje psy, mají svůj prostor a nikoho neomezují, proč se mám o městský prostor dělit s pobíhajícími nezvládnutými psy?

7 1
možnosti
MS

Znojmo za tu vyhláškuR^

5 3
možnosti