Diskuze

Když jsme začali vozit lidi do sklepů, ostatní vinaři si ťukali na čelo

Kolem vína se Pavel Vajčner točí odmala. Šéf proslulého Znovínu Znojmo je zároveň v mnoha ohledech vinařský průkopník a i na koronavirové krizi si našel pozitiva.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

Znovín dělá dobrá vína, o tom žádná. Ale já preferuju ta úplně prokvašená. :-)

0 0
možnosti
PB

P79e54t37r 46B72á24č19a

18. 7. 2020 23:55

Ti jsou nejlepsi snad ve vsem kdyz jsem tak precetl par vet, kolik vam dali za tu reklamu? Ze to neni oznaceno jako komercni.

0 0
možnosti
MP

Znovín se unikátně stará o své zákazníky. Ukažte mi podnik, který sveze do svých vinic a sklepů tolik zákazníků a dá jim ochutnat až třicet vzorků. Ano, očekává že si zákazník vybere a koupí. Lpí na kvalitě. Vždycky jsem si vybral a jejich vina mi chutnají. Na Znovín nedám dopustit. A ty plivance, které tady vidím jsou ubohé a nenávistné. Ti lidi se sami nemají rádi.

7 1
možnosti
FS

Vážím si všech lidí, kteří tvrdě pracují a dávají srdce do toho, co dělají. To se dá říct o velké části moravských vinařů.

Zároveň je správné si nelhat. Moravská vína (ano, výjimky jistě existují) převážně za moc nestojí a obhajují je lidé, kteří si na ně prostě zvykli.

Další pravdou je, že z této “ligy” to nejhorší, co jsem kdy zažil, byl právě znovín. Když slyším “znovín”, cítím v ústech zkažený ocet. Howgh.

0 6
možnosti
MP

Já vám něco povím,

nejlepší je Znovín!!!!

0 1
možnosti
FS

Znovín, to je ten výrobce octa?

1 8
možnosti
VP

V35í40t 93P43r35č78í69k

18. 7. 2020 12:24

To, že je na vinici Šobes dvakrát víc lidí než obvykle, není vaše zásluha, pane Vajčnere. Prostě víc lidí zůstalo přes léto v Česku. Pěkné tržby z této lokality se dají jistě přičíst i poměrně lidovým cenám. Ovšem to je zase vyváženo naprosto otrávenými brigádnicemi, kterým je zatěžko říct i "Dobrý den" nebo "děkuji". Zkušenost z minulé neděle. Při lepším výběru personálu utržíte jistě mnohem víc.

2 1
možnosti
LK

No tak jste plivnul, ať se daří, už je Vám líp ? Pořád se říká víno, veselí, přátelští lidé, radost, pohoda a takpodobně a zatím vždycky někde vidím slyším nějakého nakyslého morousa co se mu pořád něco nelíbí a jenom kritizuje. Tak nevím jestli to není jenom vinařská reklama a podvod na lidi !

0 2
možnosti