Diskuze

Připadala mu jako nymfomanka, za sex s třináctiletou dostal muž tři roky

Krajský soud v Brně poslal na tři roky do vězení šestadvacetiletého muže obžalovaného ze znásilnění nezletilých a výroby dětské pornografie. Podle spisu na internetu vylákal od třináctiletých až sedmnáctiletých dívek intimní fotografie. Nejméně jednu dívku pohlavně zneužil, přestože věděl, kolik jim je let.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JO

J27i87ř52í 17O31p15l50t

22. 10. 2022 10:19

jeho vina se zveličuje a z těch holek se dělají světice. ženské jsou návnada, na kterou se chlapi jen bezmocně chytají. všechny civilizační mužské sexuání úchylky mají svůj obraz v ženské módě, podle hesla, řekni mi co máš na sobě, a já ti řeknu, jakého úchyla na to ulovíš. dospělost od 18 a do důchodu v 70, to jsou ekonomické pravdy, které nemají s pravdami morálními a biologickými nic společného, jsou v našem právním světě in jen proto, že naše civilizace stojí na penězích. kde civilizace stojí na biologické pravdě, tak jsou od 13 dospělí, a my ty civilizace považuje za primitivní, ačkoliv tam naše civilizační sexuální úchylky neznají. v bibli trestem za znásilnění bylo manželství, bohu ta podstat věci byla celkem jasná, hlavním viníkem je ta návnada. to, co v naší civilizaci považuji za skutečnou destrukci mužské sexuality je přebuchtěnost ve školství, protože aby ženská byla autoritou pro kluky nad 6 let, to je vážně ujetý. všichni se pak diví, že na my sexy teacher se mu vrátí miliarda odkazů, a z těch kluků jsou mentálně baby. to, co momentálně vládne v evropě, to mentálně nejsou chlapi, to jsou ekonomky. tady se kolem těhle věcí našlapuje tiše jak po pěšině.

5 4
možnosti
KK

On byl nepochybně sluníčko. Kdybych napsala co si o něm skutečně myslím, patrně by mě šovinistický cenzor blokl.

3 5
možnosti

No tady jsou cenzoři spíš feminističtí :-))

3 1
možnosti
VM

Tuším správně, o jakou sortu se mohlo jednat?

11 0
možnosti
MK

Nenaznačovat, more!��

3 0
možnosti
MR

No Opocensky dostal za neco daloko slabsiho 8 let.

2 0
možnosti
Foto

I49v76o 13M45r16á77z58e38k

21. 10. 2022 19:31

Dostal jen pár měsíců. Jenže po propuštění v tom pokračoval, takže mu napařili 6 let. Recidiva se trestá přísně, což je imho dobře.

5 0
možnosti
JP

Ten článek je zmatený. Píše o znásilnění, přitom v citaci soudce se píše že trest byl udělen za pohlavní zneužití.

Skoro se mi to jeví tak, že ta dívka s ním měla sex dobrovolně a aby neměla průšvih, tak řekla, že ji donutil. Pak u soudu na to ale přišlo, tak to překvalifikoval a udělil trest adekvátní mírnější sazbě.

Ale tyto informace měl zjistit a pak nějak do článku srovnat pisálek, když se na to evidentně vybodnul, tak my, čtenáři už k tomu něco dalšího zjistíme těžko.

12 3
možnosti
MV

Podle nedávného článku "Muž dostal pět let za znásilnění třináctileté dcery, tvrdí že ho sváděla" tu holku považoval za nymfomanku i její 57letý otec.

Můžete namítat, že to není ta stejná, že v Brně řešili ve stejné době dvě různé malé svůdnice, můžete protestovat, to je ale všechno, co s tím můžete dělat.

1 2
možnosti
HD

Tak chlap snad ví, kolik je jeho dceři a taky že je to stopka.

5 0
možnosti
TD

T76o81m 87D36v72o47r42a58k

21. 10. 2022 18:05

13 je 13 o tom neni pochyb, ale jak mohla v tomto veku odjet bez rodicu s 26 borcem?

7 1
možnosti
MB

Ufiknout koule a pustit

1 5
možnosti
MV

Tak buď únos a znásilnění pak to ale není za trojku

5 0
možnosti