Diskuze

Výstaviště prodá čtyřhvězdičkový hotel, peníze použije na stavbu pavilonu

Společnost Veletrhy Brno se rozhodla prodat svou většinu v hotelu Holiday Inn u výstaviště. V nejbližších letech potřebuje zhruba 800 milionů na nové investice, z nichž největší má být stavba nového pavilonu D.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak to se musím podívat na obchodní rejstřík na "výkazy hotelu". MMB je znám tím, že vždy prodával svůj majetek známým za dost zvláštních = pro město nevýhodných podmínek. Jinak řeči o tom , že BVV neumí hotel provozovat jsou nemístné. Snad to tam řídí profesionálové z oboru a ne nějací amatéři a odborníci typu těch pozatýkaných hochů z MMB.

0 0
možnosti

to jsou zajimave veci.. od kdy se holiday inn povazuje za luxusni hotel? a psat ze tam za noc nechate tisice. ano v 4* hotelu stoji noc bezne od 90eur nahoru, to neni zadna novina... to zas psal nejakej zavistivec, kterej nikdy nebyl pracovne v zahranici v beznem retezcovem hotelu typu Marriott, Crowne Plaza atd...

1 0
možnosti

V Brně je jediný hotel v kategorii luxusních Barcelo. Pak už jenom liga 4****, ve které je Courtyard (verze Marriottu pro chudáky) a taky onen Holiday Inn. Faktem je, že je brnenský HI docela dobře vedený.

0 0
možnosti

Tak jestli to Libor Zábranský zvládne, aby byla hala postavená do roku 2023, bude to větší dílo než deset titulů za sebou. A že mu to přeju! R^R^

0 0
možnosti