Diskuze

Zdražíme, nebo skončíme, hrozí hokejisté v Břeclavi po seškrtání dotací

Břeclavskému mládežnickému hokeji hrozí zánik. Klub HC Lvi Břeclav přišel o velkou část dotací z radnice. Obává se tak, že neutáhne provoz zimního stadionu a v případě zdražení příspěvků neudrží zájem dětí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nebo část ze vstupného na profi hokej dávat na mládež. Nebo třeba o 20Kč zdražit pivo. Hned by se ukázalo, jaké má kdo fanoušky.

1 0
možnosti

V85í23t 82J28ů72z20a

11. 3. 2019 8:35

Lední hokej u nás prostě přirozeně už spadá mezi poněkud luxusní sporty.

2 0
možnosti

Sedm tisíc za sezónu za patnáctiletého hokejistu mi nepřijde moc. To i orientační běžci, co běhají po lese, co je zadarmo, platí na dopravě na závody "skoro tolik".

7 0
možnosti

to i "hudebka" mnohdy vyjde daleko více. Tak si holt rodiče nekoupí iPhone, ale investují do budoucnosti dětí.

3 0
možnosti

Stát by měl dávat co nejvíce peněz do mládežnického sportu, aby nemusel následně přispívat na léčbu drogově závislých. Nuda je nebezpečná. Každá koruna do sportu děti se vrátí spolecnosti jak co do zdraví populace, tak i v lepší morálce "mladých sokolů" :-)

9 0
možnosti

Tady ale nestojí otázka dávat do mládežnického sportu nebo nedávat, Odpověď je jasně dávat, ale řeší se kolik a komu. Radnice by měly rozumně uvážit, že sportů existuje více a nedávat příliš hodně do jediného (např. hokeje). Některá města upravují finance podle počtu dětských členů, podle aktivity sportovního klubu apod.

6 0
možnosti