Agresor pobodal ve Veselí nad Moravou tři lidi.

Agresor pobodal ve Veselí nad Moravou tři lidi. | foto: Leila Hamdanovápro iDNES.cz

Agresor pobodal ve Veselí nad Moravou tři lidi, policie ho zadržela

  • 6
Policie vyšetřuje incident, který se v pátek večer stal ve Veselí nad Moravou na Hodonínsku. Agresor tam pobodal tři lidi, které záchranáři odvezli se středně těžkými zraněními do nemocnice. Policisté čekají, až aktéři potyčky vystřízliví, aby je mohli vyslechnout.

Událost se stala po páteční 20. hodině v Sadové ulici. „V místě jsme zadrželi podezřelého muže. Důvody potyčky zatím neznáme, většina aktérů byla tou dobou pod vlivem alkoholu, takže je nutné s výslechy počkat, až vystřízliví,“ uvedl policejní mluvčí Pavel Šváb. 

Podle slov Michaely Bothové, mluvčí jihomoravské záchranky, odvezli záchranáři trojici poraněných na ARO kyjovské nemocnice, odkud je po ošetření řezných ranek lékaři propustili.

Výslechy policisté chtějí provést ještě v průběhu soboty. „Věc aktuálně prověřujeme jako podezření z těžkého ublížení na zdraví,“ doplnil Šváb.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz