Ilustrační snímek

Ilustrační snímek | foto: Profimedia.cz

Agresor, který bodl svou ženu do krku, byl uvržen do vazby

  • 0
Šestatřicetiletý muž z Brna, který v úterý večer v Brně pobodal svou stejně starou manželku, půjde do vazby. Rozhodl tak soudce městského soudu Jiří Pešek. Policisté ho dopadli krátce po incidentu, který se odehrál po 19:00 v ulici Hlavní na zastávce MHD.

Zraněná žena skončila v nemocnici, útočník pak v policejní cele. - čtěte Pobodanou na zastávce ošetřili strážníci, měla zraněný krk a ruce

Státní zástupce navrhl uvalení vazby na pachatele. A Městský soud v Brně mu vyhověl.

"Muž byl vzat do vazby, aby se zabránilo opakování trestné činnosti. Za násilnou trestnou činnost vůči své ženě už byl v minulosti souzený. 19. srpna ho městský soud potrestal za předchozí napadení manželky, dostal podmínku. V ní se ale dopustil dalšího násilí," vysvětlila mluvčí Městského soudu v Brně Soňa Nováčková.

Šestatřicetiletý agresor, který od soudu putoval do Vazební věznice v Brně-Bohunicích, nyní možná za mřížemi stráví řadu let.

"Vzhledem k obvinění z úmyslného způsobení těžké újmy na zdraví mu hrozí osmiletý pobyt ve vězení," uvedla policejní mluvčí Andrea Procházková.


Den otevřených dveří letiště Náměšť

Ve středu 1. května se na letišti Náměšť poprvé veřejnosti představí nové vrtulníky AH-1Z Viper a UH-1Y Venom. K vidění bude další letecká i pozemní technika.

Mohlo by se hodit