Diskuze

Ukrajinci by bývalého baviče volili znovu. Vzal bych to, překvapil Zelenskyj

Rychle změny sice nepřišly, bývalého baviče by si přesto Ukrajinci jako svého prezidenta zvolili znovu. „Čekal jsem válku. Ne Trumpův impeachment nebo pandemii,“ napsal Volodymyr Zelenskyj v hodnocení svého prvního roku ve funkci pro list The New York Times.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Otázka je, jakou alternativu Ukrajinci mají. Náš ministr zdravotnictví je také bývalý zpěvák a nijak negativně se nevyznamenal. Každý člověk roste se svými úkoly.

0 0
možnosti
TK

T70o54m93a20s 30K38i28n50c64l

22. 5. 2020 11:11

Držím palce Ukrajině. Bohužel vymanit se z minulosti a okovů jí stálo válku, která rozhodně k rekonstrukci země nepřispívá.

1 0
možnosti
PH

V Kijevě jsem byl v říjnu minulého roku. Ceny v obchodech a restauracích cca jako u nás, platy třetinové. Ceny energií vzrostly za poslední roky o stovky procent.

0 0
možnosti
Foto

Pro domácí jsou ovšem ceny trochu jinde, ti se vyznají v zákonitostech trhu. Do restaurací chodí jenom zcela definované vrstvy, ti ostatní si vaří doma, stejně jako zde

Nesporně je to ale vše spojeno se stressem, stejně jako u nás za Husáka.

0 0
možnosti
PH

Nevím, čím to je, ale mám pocit, že tam žádná změna k lepšímu nikdy nepřijde. Takže se ani nedivím, že by ho zvolili znovu, je to vlastně jedno, kdo tam bude, stejně se nic nezmění.

0 0
možnosti
MU

Takže Ukrajina jede po stále stejných kolejích. Ti u vesla drancují stát a řadoví občané jezdí do ciziny za prací, jinak by chcípli hladem. Černozem, kterou z Ukrajiny nestačil odvézt Hitler, teď za hubičku předají těm bohatým ze západu a budou chudnout dál.

0 0
možnosti
JP

To sice ano, ale ten pocit slobody... ;-D

0 0
možnosti