Diskuze

Zelenskyj: Nelze dovolit mužům odjet ze země, denně umírá v bojích až 100 lidí

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj v neděli odmítl výzvy zrušit zákaz odjezdu mužů v branném věku z Ukrajiny. Podle listu Ukrajinska pravda argumentoval tím, že denně v bojích na východě země umírá 50 až 100 lidí. Kyjev se přitom vyčíslování ztrát ukrajinských sil ve válce proti Rusku vyhýbá. Ukrajinský parlament pak zakázal symboly ruské agrese a prodloužil válečný stav.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RT

Jen u nás je asi padesát tisíc mužů, kteří podléhají mobilizaci. Kdyby se vrátili domů to by bylo batalionů.

3 0
možnosti
RA

Tak hlavně ať si Zelensky pohlídá muže do 60 let co tu jezdí v SUV a jiných autech vyšší třídy, pobírají dávky, chodí k nám za korunu do ZOO a zámků, schovávají se tu u sukně svých manželek místo toho aby šli bránit svou zem. A že jich tu je!

2 1
možnosti
GK

Driv za dezerci byla kulka. Co delaji evropske vlady? jeste jim vypalceji podporu. Pak se nelze divit ze bude utikat cim dal vic chlapu z Ukrajiny. Komu uz by se chtelo umirat jen proto aby se par zbohatliku nakapsovalo jeste vic. Totalne nesmyslna valka ke ktery vubec nemuselo dojit.

8 1
možnosti
AK

Tak proč jich tu máme tolik od 20 do 35let???Místo aby doma chránily svoji zem,tak se roztahují zde v ČR!!!

5 1
možnosti
GK

Nejen v CR ale daleko vic jich je v Polsku nebo Nemecku a nebudou posledni. Bude jich utikat cim dal vic. Kdo bude moc veme kramle.

3 0
možnosti
MH

Ach ta demagogie...proč je Rusko označováno jako "nacistický" stát, když nemá s nacismem společného zhola nic? Nacismus stavěl na první místo Německo a rasu, Putin má Německo na háku a rasovou politickou se nikdy nezabýval, demografické složení Ruska je toho jasným příkladem.

Ruská okupace Ukrajiny se neliší od všech předchozích okupací jiných zemí, kterých se RF a před ním SSSR dopustily, ale nikdy se v téhle souvislosti nemluvilo o "nacismu".

Pokud si Zelenský plete pojmy s dojmy, měl by se začít radit s někým, kdo se - na rozdíl od něj - vyzná v historii.

9 3
možnosti
PM

Rusko je tak označováno pro zjednodušení. Jinak je to kombinace nacismu, fašismu a komunismu. Dnes se tomu už začíná říkat rašismus.

2 6
možnosti
LS

Až 100 lidí nebo až 100 mužů jednotek armády UA? A je jedno jaké části. Vlastně poprvé co Ukrajina přiznala počty nějaké. Ty počty jsou hnusné, ale výchází asi 9 000 mrtvých vojáků UA a asi 20-25 tisíc raněných. Proti strašlivým ztrátam Rusů je to sice třetina, ale ta matematika obránce a útočníka ze všech příruček vojenských akademií pořád platí. Na jednoho obránce jsou tři útočníci dokud útočník neprorazí obranu, pak se ty počty okamžitě obracejí v neprospěch obránce.

1 1
možnosti
ZO

Umírat se nechce, to se dá pochopit.

2 0
možnosti
PK

P52a64v15e75l 60K52r65á71l

23. 5. 2022 8:08

Dá, v tom případě by ale jejich prezident neměl rýpat do všech kolem, že nepomáhají. Nejdřív se musí snažit sami.

5 1
možnosti
LV

Vídám dost můžu co si asi zaplatili modrou knížku . Věkem odpovídají povolávací povinnosti. Nevypadají že jsou nemocní, spíše plný síly.

5 1
možnosti
MH

Pracovně se s nimi setkávám několikrát do týdne. Také uvažuju, k čemu je povolávací povinnost, když ji dodržuje jen někdo.

4 1
možnosti
JP

Některé zdejší příspěvky jsou opravdu odporné. Co takhle místo tě závisti si to s uprchlíky vyměnit. Schválně jak dlouho by jim to vydrželo.

2 8
možnosti
PK

P43a90v97e68l 84K37r60á47l

23. 5. 2022 8:03

Myslíte s těmi, co měli prachy na úplatky?

2 2
možnosti
MK

Zvlastni, ukrajinskych muzu v luxusnich autech u nas vidavam vic nez dost.

7 5
možnosti
PM

A ty závidíš, protože na takové auto nemáš, viď?

1 9
možnosti