Diskuze

Ukrajinský průzkum bojem u Charkova přerostl v ofenzivu, říká expert

O padesát kilometrů postoupily ukrajinské síly za poslední dva dny v Charkovské oblasti a obklíčily ruské jednotky ve městě Balaklija. Podle vojenského analytika Jan Ludvíka se přitom ukrajinský protiútok v oblasti dal očekávat. „Rusům na Charkově příliš nezáleželo a nechali tam jednotky nižší kvality,“ říká v rozhovoru pro iDNES.cz.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Ted jsem si přečetl, že z houfnic používaných Ukrajinci vychází nejlépe Krab. Naopak německé PZH2000 z 18 fungují už jenom 2. A Ceasar sice fungují téměř všechny, ale je zoufalství s tím bojovat. Zuzany hodnoceny nebyly. Viz server strategickemysleni.

5 0
možnosti
JC

J14a41n 78C36e35p51e93k

8. 9. 2022 17:43

2 dni zpět jsem viděl video obrovského vlaku plný Krabů. Poláci na rozdíl od žabožroutů a fašistů nejsou zbabělci a podporují Ukrajinu tím skoro nejlepším co mají a mohou poskytnout.

6 0
možnosti
PK

Je celkem evidentní, że Rusko má poslední zbytky armády pouze na frontové linii, a zbytek území je bez větších jednotek. Vytlačit Rusy bude celkem snadné. R^

7 0
možnosti
JC

Tak Krym a lidové republiky oříšek budou. Pokud tedy nebudou zuby nehty bránit to co mají teď a pak už nebudou mít rezervy na obranu.

7 0
možnosti
PK

Koledujú si o Sibír, aj keď možno neporušili žiadne ruské zákony.

6 0
možnosti
Foto

Kdy naše SPD vyzve KLDR, aby válku neprodlužovali a přestali Rusku dodávat zbraně?

66 0
možnosti
TS

Rusko v konfliktu s Ukrajinou podstatně změnilo strategii a vytyčilo si nové cíle. Kompromis už podle Moskvy nepřichází v úvahu, chce bojovat, dokud Ukrajinu neoslabí do takové míry, aby přestala být relevantní silou na ruské hranici. To obnáší i její úplné odstřižení od moře. Ve své analýze to píše server RT.com

0 1
možnosti
TS

Tak Putin ma nove cile - cele uzemi na jihu i Odesou k podnestri, na severu pas uzemi i Kyjevem.

Tomu uz uplne jebe. Uz je fakt jako Hitler.

15 0
možnosti