Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

TB

To je snad samozřejmé. Zatímco na Trumpových vystoupení slaví desítky tisíc lidí, tak za volbu Bidena se už Američané i stydí.

A Trump stále posiluje. Dokonce předseda New Yorkského odborového svazu se nechal slyšet, že přestože jsou všichni Demokrati, tak 3/4 z nich hodlají volit Trumpa. A to je něco u organizace, která je fakticky synonymem pro Demokraty.

TB

Nedávno se Joe Biden stal oficálně nejméně oblíbeným prezidentem v novodobé historii USA.

MB

Myslim si ze Trump bude na strane Izraela co sa Gazy tyka.

IS

Trump je a vždy bude na straně Izraele.

LJ

L89u75d52ě94k 79J11a51š69a

13. 5. 2024 16:31

Článek o tom, jak si levičáci dělají ještě naději že by se jim něco povedlo. Takže můžeme jednostranně číst, co má demkratická strana dělat, jaké má šance a co by se mělo stát, aby uspěla. Jaké má podmínky republikánská strana,. to se tradičně u levičáků nepíše. Sice je na začátku jemně naznačeno, že Trump drtivě vede ve všech výsledcích předběžných výzkumů, to je ale všechno. Přitom podle posledních už to je už neuvěřitelných 12 bodů.

MB

Trump olibal ty nejhorsi komunisticke diktatory na svete a ti ho ideove podporuji. On verejne vychvaluje je. To je levicactvi za ktere by se nemusel stydet ani Antonin Zapotocky, nebo Gottwald.

Foto

Tak verme, ze podle pruzkumu dopadnou i listopadove volby, neb uz by bylo na case obratit kormidlo zpet ke zdravemu rozumu, a to nejen v US.

IS

Demokraté mají problém. VP Kamala Harris je ještě nepopulárnější a proto musí Biden pokračovat. Ne, že by nechtěl, on sám se mylně domnívá, že je jedním z nejlepších presidentů. Harris by to na celé čáře prohrála, vyloučit ji jako první woman of color, neboli první barevnou ženu, jak o sobě sama říká, je politicky neprůchodné a to je druhým důvodem proč Biden znovu kandiduje. Sice ho maximálně drží co nejdále od reportérů v obavách, že plácne zase něco mimo, anebo zabrousí do své bohaté minulosti. Pár dobře monitorovanných lidí před reportéry při jeho rádoby cestách po několika státech, rychlé odchody z podia bez odpovědí na otázky reportérů, weekendy na pláži v jeho letní rezidenci, to je způsob jeho kandidatury.Existují také teorie, že nakonec při demokratickém sjezdu, který se koná v Chicagu 19-22. 8. a který formálně nominuje svého kandidáta, bude jmenován někdo jiný, Michelle Obama nebo kalifornský guvernér Newsom, ale to jsou jen spekulce.

Kdo viděl ten ohromný a nadšený dav odhadovaný mezi 80 až 100 tisíci, kteří se v sobotu sjeli do Wildwood, NJ, aby si poslechli 90 minutový Trumpův projev nevěřil, že je v modrém, tedy Demokraty kontrolovavém státu. Mnozí tam kampovali už od středečního večera, aby si zajistili ta nejlepší místa.

Trump se dotkl všech ožehavých problémů, které americkou veřejnost trápí, ať jsou zastoupeni kteroukoliv etnickou skupinou. Byl vtipný, často odbíhal od tématu, ale to je Trumpův styl. Inflace, imigrace, domácí a zahraniční politika, Izrael, univerzitní nepokoje, antisemitismus Dovede si někdo představit Bidena hovořícího přes hodinu a půl? Trumpova převaha je podle jiných průzkumů větší, samozřejmě záleží kdo a jak se dotazuje.

SW

Trump nedokaze mluvit v kuse hodinu a pul, aniz by nevypadal jako povestny ptak anglicky dodo. Blaboli sem a tam, nedokonci vetu, lze, chvasta se, lze, chvasta se, nedokonci vetu, uvede falesne udaje. Vytahuje se, ze mel vetsi dav nez Bruce Springsteen. Dobry vtip.

MK

A když nevyhraje, tak co uděláte? Vrhnete se opět na nějakou veřejnou instituci?

SR

Donald Trump :

„Jeden z důvodů, proč jsem byl jediný prezident za několik generací, který nezačal válku, byl ten, že jsem nedal na šílené názory těchto lidí, různých generálů, byrokratů a tzv. diplomatů ve Washingtonu, kteří nás umějí akorát dostat do války. Po desetiletí to jsou stále ti stejní lidé jako Viktoria Nulandová a další jí podobní ... posedlí tlakem na Ukrajinu, aby byla v NATO. Nemluvě o podpoře násilného státního převratu na Ukrajině. Tihle lidé hledali záminku pro konfrontaci velmi dlouho, stejně jako před vpádem do Iráku."

Toto nesmie vyhrať voľby. On je totiž bezpečnostná hrozba pre štáty bývalého východného bloku

Říká tak jak to je a proto nesmí vyhrát? OMG

PS

To měl Trump ještě v polovině sčítání minulých voleb taky. Dokonce už Bidena veřejně vyzýval, aby uznal porážku. A pak už jen zoufale přihlížel, jak ztrácí jeden klíčový stát za druhým. O volby předtím podobné vystřízlivění zažila Clinton. Na průzkumy v americkém volebním systému a při složení voličů v jednotlivých státech opravdu nelze brát zřetel.

  • Nejčtenější

Královna fetiše rozdráždila Ameriku. Její fotografce se klaní i feministky

22. května 2024

Seriál „Nejkrásnější fotografka“ či „nejlepší pin-up fotografka na světě“. Taková čestná přízviska si...

„Krok ke třetí světové.“ Ukrajinci zasáhli klíčovou ruskou radarovou stanici

25. května 2024  12:55

Ukrajinská armáda zřejmě tento týden zasáhla významnou ruskou radarovou stanici, která je součástí...

{NADPIS}

{LABEL} {POPISEK}

Turek: Z Nerudové mi bývá špatně, o hlasy komoušů a progresivistů nestojím

24. května 2024

Bývalý automobilový závodník a lídr Přísahy s Motoristy Filip Turek patří mezi černé koně...

Česko explodovalo zlatou hokejovou radostí, fanoušci v Praze kolabovali

26. května 2024  11:40,  aktualizováno  23:29

Česko v neděli zažilo hokejový svátek. Fanoušci vyrazili sledovat finále mistrovství světa na...

{NADPIS}

{LABEL} {POPISEK}

Pavel se zranil na motorce. V nemocnici na pozorování zůstane několik dní

23. května 2024  20:03,  aktualizováno  22:32

Prezident Petr Pavel se zranil při jízdě na motorce. Zranění nejsou vážná, ale vyžádají si...

Důchodová reforma je nutná, hájí Jurečka zvyšování věku odchodu do penze

28. května 2024  5:59,  aktualizováno  12:25

Přímý přenos Důchodovou reformu podle představ současné vlády Petra Fialy začínají na mimořádné schůzi...

Ruští sabotéři už mapují obranu. Ukrajinci se obávají nové ruské fronty

28. května 2024  12:17

Rusové ostřelují Sumskou oblast, posílají tam sabotéry a shromažďují u její hranice síly. Ukrajinci...

Povolme Ukrajině využívat dodané zbraně i na ruském území, vyzval Fiala

28. května 2024  8:40,  aktualizováno  12:12

Předseda vlády Petr Fiala oznámil, že na večerní setkání s premiérem Nizozemska, premiérkami Dánska...

Pavel udělí Řád T. G. Masaryka generálnímu tajemníkovi NATO Stoltenbergovi

28. května 2024  11:44,  aktualizováno  12:10

Prezident Petr Pavel ve čtvrtek na Pražském hradě udělí Řád Tomáše Garrigua Masaryka generálnímu...