Diskuze

Kolem Trumpa krouží hrozba bankrotu. Na úrocích tratí miliony za den

Už jen několik dní zbývá Donaldu Trumpovi, aby uhradil pokutu přes 450 milionů dolarů, kterou mu uložil soud v New Yorku kvůli nadhodnocování majetku. Banky od něj dávají ruce pryč, a jedním z mála řešení tak podle expertů zůstává vyhlášení bankrotu. Mohl by se pak plně soustředit na prezidentskou kampaň.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Už nevědí jak Trampa zastavit

1 3
možnosti
RP

Trump se možná zastaví sám.

Každopádně bych nyní nechtěl být voličem v USA.

Zvolit Trumpa znamená zvolit fanfarónského prezidenta, kterž by po zvolení musel obrovsky slevit ze svých předvolebních prohlášení, nebo ho realita semele. Zvolit Biddena znamená vybrat do vlády nevolené papaláše a bafuňáře Demokratické strany, navíc zamořené zelenou a progresívní nákazou a vybrat tak velmi podobný vládnoucí systém, kterým v EU Brusel ničí evropskou ekonomiku a evropskou budoucnost.

Těžká volba. A velmi dobrá příležitost během následujícího volebního období vytvořit v USA novou politickou stranu nezatíženou starými politickými bafuňáři a funkcionáři.

0 2
možnosti
SW

BINO - billionaire in name only. Ac tvrdi, ze je miliardar, nema penize. Je spis milionar a nema penize, ac se chvastal jako Ivan. Jeho pravnicka se tez chvastala a o par tydnu pozdeji nastalo tohle ted, kdyz priznali na papire, ze klient Trump proste nema penize a dela mu problem sehnat penize. Uz se odvolava, ale nema penize. Nikdo mu nechce pujcit tak ohromnou sumu, divi se nekdo?

https://ibb.co/kG6YHCc

5 2
možnosti
TV

Tak není miliardář jako miliardář. Ty miliardy má spíše v majetku, ve firmách, v akciích apod. Fyzické peníze, které by měl k okamžitému použití - k zaplacení pokuty - pak skutečně nemusí mít. I když v jeho případě, kdo ví. Pokud je potřebuje hned, tak od toho jsou pak ty půjčky, dluhopisy apod. Jenže ztratil důvěryhodnost, tak mu nikdo nechce půjčit.

2 0
možnosti
MR

A proc nezavola svemu priteli Andrejovi, aby mu pujcil? To se mu vyplati, az bude premierem, bude jezdit na kafe do bilyho domu.

2 0
možnosti
ZS

Tenhle blábol ani nepobaví . To je blbý i jako blbý vtip .

2 2
možnosti
JV

Slovy klasika:

Kouknu na titulek a říkám si - Mánert.

Dojedu dolů a co myslíte, Mánert.

Asi občanská povinnost napsat antiTrump článek každý den......

8 12
možnosti
PB

Jen pozor, napsal jsem něco obdobného ke kvalitě jeho článků a hned byl ban.

3 1
možnosti
Foto

M92i52l19a39n 83B93r74l79i77k

21. 3. 2024 16:13

Neustále mě fascinuje, že USA nedokáže vygenerovat dva důstojné prezidentské kandidáty.

Jeden si nepamatuje, kam si dal večer zuby a druhý je sériový zločinec otevřeně podporující úhlavního nepřítele USA (a který si za 2-3 roky nebude pamatovat, kam si dal večer zuby).

Že si tohle neuvědomují alespoň demokrati ... Kdyby proti Trumpovi postavili kohokoliv pod 65 let, kdo je bez skandálů a ideálně centrista, tak vyhraje o 10 procent.

2 1
možnosti
Foto

Jen tak pro korektnost,Biden má implantát a volby vyhrajte o více než těch 10 procent.MAGA voliči jsou v USA v menšině a nyní záleží na hlasech nerozhodnutych.Pevně věřím,že většina Američanů jsou rozumní lidé a Donalda volit nebudou.

3 4
možnosti
Foto

Zvol si šaška a dostaneš cirkus.

4 3
možnosti
RM

Státní aparát dokáže velké věci, např. udělat z milonáře bankrotáře. Nejen v USA.

3 3
možnosti
Foto

J60i32r75i 95B45i66l81i83n94a

21. 3. 2024 18:27

Tenhle je naopak schopny zbankrotovat uplne vsechno.

5 1
možnosti
IB

I27v41i34c54a 78B16o95j96i64č

21. 3. 2024 15:51

To už je po šesté nebo sedmé?

0 0
možnosti
KK

Americký prezident zavřený ve vězení a totálně zbankrotovaný, asi sen všech republikánů

10 2
možnosti
VJ

V20í21t 98J10e77ž47e72k

21. 3. 2024 15:23

Je tak úžasný businessma, tak úspěšně bohatý miliardář, že nesežene "směšnou" půl miliardu.

6 2
možnosti
KK

Dluží miliardy, je miliardář. Když bude normální člověk dlužit pár tisíc, sežerou ho exekutoři. Trump se vytahuje, že je boháč

1 3
možnosti