Diskuze

Ať USA vrátí ukradené území Mexiku, zuřil Solovjov nad požadavky Kyjeva

Washington by měl Mexiku vrátit území, která od něj získal v předminulém století. Ve vysílání ruské televize to ve čtvrtek prohlásil ruský propagandista Vladimir Solovjov. Reagoval tím na to, že USA podporují Ukrajinu v její snaze obnovit svou územní celistvost v hranicích z roku 1991.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

J84a93n 48F66e17h95é91r

26. 5. 2023 10:22

Tak to by Rusko muselo vrátit i Krym když chtějí jít staletí dozadu

0 0
možnosti
MZ

když pominu absurditu a směšnost vytahování 200 let staré záležitosti, tak je vůbec splněna základní podmínka takové argumentace, tzn. požaduje Mexiko po USA navrácení toho území, nebo jsou to jen výplody chorého mozku Solovjova ?

Ukrajina prohlášeními svých pravoplatně zvolených představitelů o vojenskou obranou příp protiútoky jasně ukazuje, že požaduje navrácení nedávno ukradeného území rusackymi okupanty.

1 0
možnosti
PH

Ono je to ještě komičtější v tom, že ten blb to posunul o 100 let dříve, kdy ještě žádné USA NEEXISTOVALY. Asi se učil dějepis ve stejném rychlokursu, jako jeho soudruh Putin..

1 0
možnosti
LN

Hlavně abysme se nemuseli všichni klanět Yettimu.

0 0
možnosti
LN

Vraťte se do doby, než jste stříleli z Aurory, a pak si můžeme o něčem popovídat.

1 0
možnosti
IF

I93v98a82n 95F37u48č47í70k

29. 4. 2023 14:46

Jen tak mimochodem - roce 2020 byl v USA počet Hispánců a Latinos již 65,33 milionu, tedy skorem 20% veškerého obyvatelstva. Takže oni už pěrinu USA fakticky obsazenou mají, což je o hodně víc, než by ta vracená území představovala.

1 0
možnosti

Možná bychom se mohli vrátit do éry Moskevského knížectví. Tehdy Rusku patřilo pár kmsq kolem Moskvy. Sibiř by mohli vrátit Mongolské říši. A Krymský chanát okupovali vysloveně včera. Právě v době růstu Spojených států. A když jsme u toho vracení tak Ukrajina a Bělorusko taky původně patřily Rzeci Pospolitej (tedyPolsku).

7 0
možnosti
JB

V rámci této logiky, Rusko je vlastně provincie Ukrajiny. Nechápu proč se potomci nepokloní otcům.

8 0
možnosti
PM

Ono je nespravedlivé už to, že americkým Indiánům nikdo neposlal pořádné zbraně, když bránili svoji zem před invazí odpadu Evropy.

0 2
možnosti
KH

Ma svatou pravdu, ale az Mexiko vrati Mexiko Aztekum! A pak Azteci Mayum, a Mayove ... A take Rusko Tatarum.

4 0
možnosti
PH

No ale pravdu ten hloupý popleta fakt nemá.

0 0
možnosti
ID

Ani nevi jakeho hada drazdi bosou nohou, kdyz mluvi o navraceni uzemi. Az se Rusko docela vycerpa na Ukrajine, prijdou si Cinani pro Mancurii. Uz ted jsou Rusove vazalove Ciny.

6 0
možnosti