Diskuze

Absolutní zlo, líčí Olenivku přeživší. Mučení a vraždy patří k denní rutině

Křik trpících válečných zajatců, cely narvané k prasknutí, nelidské podmínky, ponižování, týrání hladem i žízní, žádná komunikace s vnějším světem a vraždy na denním pořádku. Tak přeživší popisují nechvalně známou věznici Olenivka v okupované Doněcké oblasti, kde na konci července přišlo v ruském zajetí o život na pět desítek ukrajinských vojáků.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SK

Qui Bono. Rusko drží v zajetí vojáky Azovu - nejelitnější ukrajinské jednotky. Zodpovězme si na otázku, komu by posloužila jejich smrt. Část zajatců páchala válečné zločiny (viz zpráva Amesty International) a může být exemplárně odsouzena. Část zajatců může vypovídat (a už začali vypovídat) proti těm, co dávali příkazy páchat válečné zločiny. Ostatní můžou být vyměněni za ruské zajatce. Řada Azovců měla vytetované hákové kříže – spálené tělo nemůže sloužit jako důkaz. Ostatně sám článek a komentáře pod ním jsou nejlepším důkazem, komu to slouží.

0 5
možnosti
JS

Proč asi začali někteří vypovídat? Za to že dostali dvojitou dávku bořšče a šašliku? Nebo že je ještě neumlátili k smrti jako jiné, kteří nic neřekli? A protože umlácení zajatce je válečný zločin, tak komu poslouží takový maskovací výbuch?

1 0
možnosti
JN

J73a69n 55N55o70v33á63k

9. 8. 2022 9:38

Čeho jsou lidé schopni, když dostanou příležitost to ukázat... To je strašné, ale on to Milgram ve svém testu ukázal už před lety.

0 0
možnosti
LM

Je to jako bych četl něco z druhé světové. Nedočetl jsem to. :-(

5 0
možnosti
Foto

No tak hlavně že ti pošuci z AI kritizují Ukrajinu za zneužívání civilistů.

10 0
možnosti
IP

Ale kritizují oprávněné. Pokud se ukrajinská armáda schovává do nemocnic či domovů pro seniory tak je to špatně.

2 2
možnosti
PP

TruSSčtí dobytkové!

4 0
možnosti
JV

Strůjci masakru z Buči už byli potrestáni. Stejně budou potrestáni i všichni, kdo se na dalších masakrech a zvěrstvech podíleli.

10 0
možnosti
MZ

Pro každou svini nakonec přijde řezník. I pro tu ruskou ,nebojte se.;-€

14 0
možnosti
MZ

M21i74l77o81s 81Z25a93k

8. 8. 2022 22:33

Jára Vacků má noční :-) Aby ses neumínuskoval, rusáku. :-)

7 0
možnosti
MS

Ale napsat názor se bojí.

2 0
možnosti
SK
MZ

M11i21l42o56s 23Z64a37k

8. 8. 2022 22:14

Hnus. Ruskej hnus. Mám averzi k čemukoliv ruskýmu. Ruský lid tohle podporuje, ať už aktivně, nebo pasivně. Je potřeba je vyhnat z Ukrajiny a na hranici postavit vysokou zeď s elektrickým plotem nahoře. At se za ní sežerou. Nejsou to lidi, jsou to ruský švábi a tak je potřeba se k nim chovat. Jako k obtížnému hmyzu, který hubíme na potkání.

23 0
možnosti
IP

Pasivně se k tomu nechová jen ruský lid ale bohužel i někteří ukrajinsti "muži" kteří jsou u nás v ČR zalezli.

0 1
možnosti