Diskuze

Polskem hýbe kauza „mučení“ poslanců ve vězení. Kaczyński obvinil Tuska

Jaroslaw Kaczyński, předseda největší polské opoziční strany Právo a spravedlnost, ve čtvrtek obvinil premiéra Donalda Tuska, že nařídil, aby byli během pobytu ve vězení mučeni dva Kaczyńského straničtí kolegové. Mariusz Kamiński a Maciej Wąsik se tento týden dostali na svobodu díky milosti prezidenta Andrzeje Dudy, blízkého spojence národněkonzervativního Práva a spravedlnosti.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TV

T56o75m33a31s 12V27l84c52e23k

26. 1. 2024 10:05

On má právo držet hladovku, aspoň u nás tomu tak je a všude v civilizovaných zemích rovněž i ve vězení. Tak příště chytněte disidenta Gruntoráda násilně ho znehybněte a prorvěte mu přepážku.. Ty tady v tom progresivistickém světě hladovku držet nebudeš Když to dělají ti naši, tak je možné a správné všechno i to protiústavní. Bylo to proti jeho vůli a zřejmě k tomu bylo použito násilí.

0 0
možnosti
MV

Kaczyńský bude tak dlouho provokovat až rozpoutá v Polsku občanskou válku.

2 0
možnosti
ZP

O co jde? Tusk je probruselský, takže může všechno.

0 4
možnosti
PS

PiS pijavice se drží zuby nehty a nechtějí se pustit. Doufám, se Tuskovi podaří pořádně vysmejčit ten chlív a jasná většina polského národa si to také přeje.

5 0
možnosti

To je snad ještě větší bizár než náš anocirkus.

2 4
možnosti
RG

Kaczynský je neskutečný ubožák!

7 2
možnosti
MK

Zjevne se Andrejko co se tyjatru tyce ma jeste co ucit. Nejhorsi na to tom je to nikdo nevi jak dopadnou predcasny volby a Duda si je muze vsechny pekne povodit.

0 3
možnosti
MK

Kaczynski se definitivně zbláznil.

9 3
možnosti
AS

Podání výživy přes nos je zcela normální, děje se to v nemocnicích každodenně. Hadička se přes nos zavede až do žaludku a dává se tím tekutá strava. Pokud nemůže pacient přijímat potravu ústy, tak je tu kromě této možnosti, operační zavedení hadičky do žaludku skrz kůži a nebo rovnou do žíly (tím ale trpí střevo). Nevím, jak moc špatnou přepážku měl, ale příjemné to není pro nikoho. Navíc, kdyby nebyl ..... a normálně jedl, tak se tomu vyhnul.

14 5
možnosti
TV

T58o96m83a56s 90V11l38c82e26k

26. 1. 2024 10:03

Co je to za nesmysl, on držel hladovku. Bylo to proti jeho vůli a zřejmě k tomu bylo použito násilí. Vy to popisujte jako nějaký jeho zdravotní problém. On má právo držet hladovku, aspoň u nás tomu tak je a všude v civilizovaných zemích rovněž i ve vězení. Váš příspěvek je skandální. Tak příště chytněte disidenta Gruntoráda násilně ho znehybněte a prorvěte mu přepážku.. Ty tady v tom progresivistickém světě hladovku držet nebudeš Když to dělají ti naši, tak je možné a správné všechno i to protiústavní.

0 0
možnosti