Diskuze

Česká vláda neví, jak ven z epidemie, nedůvěra lidí roste, píše německý list

Země má jeden z nejvyšších počtů úmrtí po nakažení covidem-19 v Evropské unii, ale víc než onemocnění se lidé obávají finanční tísně. Tak popisuje epidemickou situaci v České republice německý deník Süddeutsche Zeitung. V Česku roste nedůvěra mezi občany a vládou, píše autorka analýzy.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

M85a39r63k 67S95t15e96i10n

6. 2. 2021 21:38

Nebezpečný soused, to je z úst Německa fakt k smíchu, mají s "očkováním" zkušenosti z koncentráků. Měl jsem jednoho kamaráda židovského původu a letěl jednou s Lufthansou a říkal fašisti jsou to.

0 1
možnosti
JW

To je jednoduché. Zrušit nouzový stav se všemi opatřeními. Téměř okamžitě nová opatření vyhlásí jednotlivé krajské hygienické stanice! A těm třeba lidé budou důvěřovat!

0 0
možnosti
MV

Hlavní problém není COVID, ale zkorumpovaná komunistická vláda na čele státu.

2 1
možnosti
Foto

Kdyby to naší vládě a premiéru zvlášť pálilo na všechno tak skvěle, jak jim to pálí na křivárny, tak je čínský koronáč u nás bez šance.EU

3 1
možnosti
Foto

Ať se Němci radši starají o sebe!!Rv Všichni ví, že jedinou cestou je očkování!![>-] R^

0 3
možnosti
PD

Nebezpeci z Cech? Ale jak Nemecky a Rakousky Kaufland, Albert, skodovka a vsechny ostatni giganti vyvazejici miliardy z Cech jsou prece spokojeni se status quo zde. Nejvetsi problem bude asi v tom ze po roce nejsou skoro zadny statistiky zalozeny na prehlednych cislech ale jenom upraveny numera...

0 4
možnosti
JB

Uz tomu, co se deje v Cesku nerozumim, ale statistiky nelzou a koronavirus byl od srpna pusteny ze retezu, a spatne to dopadlo. Kdyz to tady casto ctu- zpochybnovani, ze koronavirus je problem, zpochybnovani opatreni, zpochybnovani vakcin, ktere to muzou jedine rychle ukoncit bez dalsich desetitisicu mrtvych, tak nezbyva nez konstatovat, ze to je asi chyba pristupu lidi. Sobeckost a bezohlednost kvete. No, snad to neni tak zle. A doufam, ze to starsi pribuzni preziji.

2 5
možnosti
JH

Jé to ovšem i chyba špatně nastavených vládních kompenzací. Stále více lidí má existencni problém a narozdil od jara jsou úlevy mnohem menší.

2 0
možnosti
PH

P35e50t38r 96H77a67h49n

6. 2. 2021 5:52

Jako obvykle levicové Süddeutsche! A nedůvěra? To německé ovce vždycky slepě vládě věří a nepoučila je ani válka...

0 4
možnosti
GK

Jeste ze jste nenapsal levicova CSU ;-D;-D

1 3
možnosti
OU
PD

Moc to nepochopili, stále víc lidí opatření bojkotuje, epidemii se nedaří zastavit, zpřísnění je politicky neprůchodné a nakonec vláda neví jak ven.

2 0
možnosti