Diskuze

MI6 spustila reklamu zaměřenou na ženy, chce rozbít svou bondovskou image

Britská rozvědka MI6 spustila svou první televizní reklamu. Zaměřená je na ženy a jejím cílem je rozbít machistický obrázek této tajné služby, píšou britská média. MI6 v reklamě naznačuje, že stojí o kandidátky s takzvanými měkkými dovednostmi, například emoční inteligencí a kreativitou.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VR

Nemůžu se dočkat dne, kdy bude hrát James Bond, agent 007, černý transexual trpaslík s dřevěnou nohou a gay rodičema. To bude skutečně na zemi mír a pohoda. *** Takže nebude už potřeba ani M16. Jak říkali vždycky komunisti na vojne: JSME TU ABYCHOM TU NEBYLI!!!

2 0
možnosti
PV

P95e22t75r 14V12e38s18e86l41ý

29. 5. 2018 11:53

U MI6 to nestojí ani za povšimnutí, ale až to spustí u SAS a SBS, to teprve bude legrace ;-D Protože žádný hloupý nápad není dost hloupý na to, aby jej nějaký aktivní hlupák s moci, "vizi" a vidinou možné kariery nechtěl zrealizovat. Osobně to očekávám každou chvíli v Kanadě.......;-D

1 0
možnosti
KC

Ti Britové jsou vážně magoři. Ještě, že nás od nich dělí alespoň La Manche. :-)

1 2
možnosti
IS

Agentura, která má bránit zemi proti těm nejhorším lumpům, natočí reklamu na objetí a porozumění. Asi nazrál čas na její zrušení.

2 1
možnosti
PL

Johnny English se vrací - nadčasové :-)

3 0
možnosti
RD

Vy se smejete, ale na bbc uz bezi program, kde lidi vybirajo, jako sochu z dejin svrhnot, protoze ten kdo to je se nechoval ve sve dobe podle dnesnich meritek.

2 0
možnosti
RD

Podle te reklamy se zralokem mam dojem, ze kdyz se nekdo bude citit v ohrozeni, ma se vrhnot agentce do naruce a ta ho ju uchlacholi? Neso k temu chlacholeni verejny domy?

5 1
možnosti
JS

J20a16n 90S10o49u61č41e84k

29. 5. 2018 9:18

Tak právě fraška, kterou se vyšetřování útoku na Skripala stalo, reputaci MI6 příliš nezvýšila. Asi už opravdu berou každého.

4 0
možnosti
JK

A co bude se šimpanzi, kteří dosud měli na starosti většinu analytické práce?

4 0
možnosti
MV

Mají-li zájem o členy etnických menšin, tak ať přijedou do Předlic. Ty jsou plné rozvědčíků.

5 0
možnosti