Diskuze

Japonec se nechává najmout k nicnedělání. Pomáhá lidem zahnat osamělost

Japonec Šódži Morimoto má na internetu zástupy příznivců díky své nezvyklé činnosti. Nabízí se sám k pronajmutí těm, kdo se nudí, cítí se osamělí nebo potřebují na chvíli společnost. Zpočátku službu nabízel zdarma, teď mu poskytuje skromnou obživu. Morimoto dosud provázel zachráněného sebevraha, člena sekty Óm šinrikjó nebo ženu do sex shopu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HM

Nic nedělání, tak to bude makačka. Vyjit s každým a rozptýlit nudícího se člověkem bude hodně náročné.

1 0
možnosti
MB

Asi mu v tom, aby bylo jeho nicnedělání společností dobře přijato, pomáhá povědomí o zenové kultuře. Nedělat nic a být přítomen.

0 0
možnosti
MB

Poskytuje lidskou společnost, naslouchá a nesoudí. A nemá to nálepku terapie - nenaznačuje, že člověk je nemocný, má problém a potřebuje pomoc od terapeuta.

Velká a vzácná věc, když to umí. Kvůli tomu řada lidí chodí do hospod, "povídat" si s barmanem nebo barmankami. Tam to ještě usnadňuje alkohol, ale řada lidí na to není a očividně dá přednost tomu, když naslouchající s nimi bude dělat jejich oblíbenou nebo pro ně těžkou činnost.

0 0
možnosti
PM

Co si dnes delal? Nic. Vzdyt to si delal i vcera. Ja vim, ale nemam to jeste hotove.

6 0
možnosti
ID

V lidskych vztazich Japonci casto prijdou s necim nevsednim. Nedavno jsem videla dokumentar o dobrovolne mizejicich Japoncich. Lidi, kteri chteji utect je tam tolik, ze kvuli nim vznikly takzvane spolecnosti pulnocniho stehovani, ktere umoznuji svym klientum zabalit a potichu zmizet.

4 0
možnosti
AS

Jestli ma tri zajemce denne, za jednoho 2 tisice a k tomu jeste prijem z reklam ma soc sitich, tak to ma mnohem vic nez skromny vydelek. Jestli pracuje jen 20 dnu v mesici a k tomu soc site, tak to vychazi minimalne na 150 tisic kc mesicne v nejhorsim pripade. A to je dost i japonsku. Maji tam prumernou mzdu 90 tisic kc.

0 0
možnosti
TZ

Nicnedělání, v tom jsem dobrej, ale tuším, že v tomto odvětví bude ostrá konkurence.

1 0
možnosti
JL

Na nicnedělání jsem ideální typ, kdo mě potřebuje ať se ozve, mám toho moc, beru proto pouze ženy od dvaceti do padesáti, šachy a člověče nezlob se umím.... A i další hry. Značka:levně

2 0
možnosti
MC

Proc ta omezeni? Nic delat nebudete :-)

2 0
možnosti
RO

R91o18m38a62n 97O85l81á33c43h

17. 1. 2021 22:37

Docela rizikový džob, řekl bych.

3 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
6 5
možnosti
JT

J43i37r37i 69T64o30m48a41s

17. 1. 2021 22:21

S tím, že by to byl lepší premiér, souhlasím, ale jaksi posláním premiéra není navštěvovat osamělé lidi. I když někdy by stačilo, aby neškodil.

0 0
možnosti