Diskuze

Mladík na rušné ulici v Indii ubodal dívku, lidé nečinně procházeli kolem

Indii šokovala vražda šestnáctileté dívky, kterou v neděli na rušné ulici v metropoli Dillí ubodal a ubil dvacetiletý muž. Incident zaznamenala bezpečnostní kamera. Ze záznamu vychází, že během brutálního napadení prošlo kolem několik lidí, kteří útočníka nezastavili. Případ vyvolal rozhořčení nad bezpečností žen v zemi a násilí páchaném muži.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

J82a17n 25L11i78b96i84c53h

4. 6. 2023 11:13

Merkelová by mohlo tohoto počítačového odborníka pozvat do Německa, už jich tam má milióny.

0 0
možnosti
ML

To jsou ti mírumilovní hinduisté.

0 0
možnosti
ED

Takovouhle pod parou rozjetou lokomotivu bych se neodvážil ani oslovit, natož zastavit.

0 1
možnosti
SH

Lokomotiva? Ztřískal bych ho tak, že by ho poznali jen podle DNA. O střední se věnuju boxu a pak jsem si přidal ještě jeden bojový sport. Udělal bych mu tím žabikuchem selfkastraci.

1 0
možnosti
PHH

V Indii je bohužel u některých lidí velmi nadužívaný alkohol a drogy. Hodně i mezi mladými. Jsou ulice, kde, když někdo není pod vlivem, tak působí divně. Na druhou stranu, když se tam ocitnete a nechováte se jako úplný hlupák, tak tam taky celkem bez úhony projdete a to i žena. Alespoň ty Evropanky a Evropany, co je znám, tak problém nebyl. Musíte si ale zvyknout, že se někdo občas chová fakt zvláštně. Například se nám stalo, že k nám přišla nejaká asi třináctiletá holka s kamarádkami, něco na nás hystericky vychrlila asi v Hindí a zase odešla.

0 0
možnosti
LP

Tak jak si to tam vyvhovavate tak to tam mate.

0 0
možnosti
KK

Předpokládámám, že ti, co to natáčeli, dostali na tikťoku hromadu lajků:-( To přece stojí za nějakej život

0 1
možnosti

Co s takovym clovekem... jedine trest smrti, zivit ho ve vezeni nema cenu. Tyhle jedince je treba eliminovat, aby us nesirili sve agresivni geny.

1 0
možnosti
LV

Jenom taková perlička z mého osobního setkání a rozhovoru s rodilým Indem, který se k nám přiženil a ke kterému došlo před mnoha lety. "U nás je demokracie a lidská práva se zde dodržují. " "A může u vás přijít na venkově žena sama do hospody?" "To nemůže, to by asi přišla o život, za to by ji hned někdo zabil. Ale to jsou naše zvyky, na to nám nikdo šahat nebude." A druhá perlička od kamaráda, který pracoval dlouhodobě v UK. "Když zabloudíš v UK, tak se neptej nikdy na cestu Inda. S potěšením tě pošle na opačnou stranu." Tož asi tak.

2 3
možnosti
LV

L79e97o16š 65V65a67c77e57k

1. 6. 2023 19:34

Proto sem Jurecka spolu s hospodářskou komorou chteji dotáhnout více Indů, je taky ještě pořád moc bezpečno

0 0
možnosti