Diskuze

Tetování a pas z rozvědky GRU. Ruská stopa v berlínské vraždě je horká

Přibývá indicií, že za vraždou Gruzínce v centru německé metropole z minulého týdne stojí Moskva. Podle magazínu Der Spiegel má ruský občan Vadim Andrejevič Sokolov, který je podezřelý z vraždy, číslo pasu, které ukazuje na napojení na ruskou vojenskou tajnou službu GRU. Podezřelé jsou i další okolnosti. Kreml v týdnu podíl na vraždě popřel.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

J11i19r83i 58C34e19e

31. 8. 2019 18:01

Takže víza do Schengenu se už dávají i neexistujícím osobám na falešný pas? To jako fakt?

2 0
možnosti
PK

P27e97t50r 38K65l35o19s

31. 8. 2019 17:13

...a tu o červené karkulce znáte...?

0 0
možnosti
VK

Rusáci jsou absolutní matláci v krytí svých agentů co se týká dokladů a identity, protože ty chyby odhalí kdejaký matěj připojený na net. Ale brexit a americké volby ovlivnili takovým způsobem, že dodnes nikdo nemůže přijít na to, jak to vlastně zmákli.;-)

7 4
možnosti
PN

Vraždit a unášet své nepřátele v zahraničí smí jenom Izraelci.

0 4
možnosti
JF

J44i54ř63í 73F15o72g75e32l

31. 8. 2019 7:38

Klasické vyřizování účtů mezi kriminálními gangy.

0 6
možnosti
DR

Že by zase další "jasné důkazy"? ;-D

4 7
možnosti
AT

Ruským čučkařům, by Ruská diplomacie, měla po celém světě vytvořit více prostoru, aby takto vytvořený prostor moli využít pro svoji Bohulibou a poctivou práci.....

Měl by Putin a Ruský oligarchové a veškerá Ruská diplomacie ostře protestovat proti všem státům, které mají na svém území kamerové systémy a tím narušují a ohrožují Ruské zájmy a především narušují práci pracovníků GRU a všech tajných služeb Ruska a jejich poctivých a obětavých pracovníků a tento ostrý protest podpořit na dálném východě Ruska, atomovým výbuchem!!:-PEU;-)

9 2
možnosti
PJ

Rusko rád nemám, komunisty vůbec ne, ale tohle je i na mně moc. Pasy podle kterých se dá zjistit špion, změněna identita která nezastře vůbec nic, moc tetování.... No to je jak z rumunské bondovky. A to nic proti Rumunsku..

12 3
možnosti
RN

To je jak ten alebánský virus.

Dobrý den, jsem albánský virus, vzhledem k techchnické úrovni našich hackerů si prosím smažte něco v počítači a pošlete mě laskavě dál.

3 0
možnosti
VS

Němci můžou být podle popisu toho typka rádi, že se ho zbavili....

1 1
možnosti
JS

Nemci by meli byt radi, kdyby se zbavili hromady jinych typku, nez zrovna tohodle, ale to jsme na hranici toho, co je tedka korektni... ;)

5 0
možnosti
RP

A Eritrejec co házel lidi pod vlak je uznaný blázen a je nyní v léčebně...

2 3
možnosti
JS

Co byste si pro nej predstavoval?

3 1
možnosti