MS

To je dobře, že má Garza mrzeníčko. Flintu na demonstraci si vezme akorát vyšinutý psychopat a žádné neviňátko, na jehož životě taky záleží. Bylo to jeho rozhodnutí a jeho osud.

VK

Flinty nosí na demonstrace i příznivci Trumpa, tam si nikdo nemá co vyčítat. Navíc Foster tam byl oblečen vyloženě jako ochranka.

JS

Součástí texaského práva udělení milosti je, takže to žádný "výsměch systému" není, stejně tak jako jeho odsouzení není žádné "bláznovství". Oba tábory zas a znovu místo argumentů nadávají jeden druhému. Soud rozhodl , guvernér má možnost trest zrušit*, právo není "exaktní věda", kde by bylo možné změřit míru provinění, je a vždy to bude především věc názoru a ten má každý jiny. Ač to bude pro nejednoho nepochopitelné, tak pravdu mají oba a není to důvod "jít si po krku".

(*samozřejmě jde o zjednodušení poměrně složitého procesu udílení milostí a jeho dopadů)

DN

Demonstrace hnutí Black Lives Matter byla součástí celostátních protestů proti policejní brutalitě a rasovým předsudkům

prosimvas, vy uz jste jak rude pravo

demonstace byla soucasti celostatniho beztrestneho rabovani luzy

IS

Jen ten, kdo má "dead wish" vytáhne na někoho bouchačku v Texasu, ve státě, kde téměř 50% obyvatel je ozbrojena, nicméně jsou státy, jako Montana, Wyoming, Alaska, kde je to přes 65%.

Guvernér Paxton jednal správně.

https://worldpopulationreview.com/state-rankings/gun-ownership-by-state

KM

Mínus jsem dal omylem a už nelze zrušit

Chlap ma z nasadenia v Afganistane posttraumaticku poruchu, ale moze sa napriek tomu kludne vozit po uliciach s puskou v aute.

JN

J84a15n 66N54ě20m22e79c

17. 5. 2024 7:36

S guvernérem nejspíš mám shodný názor na BLM a násilníky na BLM protestech. Naopak se skalními demokraty mám shodný názor na držení střelných zbraní prostým lidem. Kdyby ten týpek v autě ani ten protestující neměli bouchačku, tak by na sebe možná něco zahulákali, možná by mu i kopnul do auta, v nejhorším případě by ho pak ten vojáček přejel (kdyby se na něj dobývali a neuhnuli mu), ale neskončilo by to jako na střelnici.

JS

Nemyslím, že problém je podoba zákona o zbraních, to je velké zjednodušení problému. Mnohem věští vliv v tomto mají výchova, vzdělání a sociální sytém.

LP

Správně. Alespoň v Texasu ještě někdo uznává, že je legální se bránit i černochovi s puškou. A dokonce i běloch se mu smí bránit, nevídané!

JK

Okresní prokurátor by měl okamžitě skončit.

Nejenže pracuje na objednávku rasistickýho hnutí, ale ještě má tu drzost kritizovat rozhodnutí nadřízeného, který jeho chyby napravuje.

Trestní odpovědnost je na místě.