Britney Spears (vlevo) a její obdivovatelka transsexuálka Kara.

Britney Spears (vlevo) a její obdivovatelka transsexuálka Kara. | foto: koláž iDNES.cz, Profimedia.cz

Transsexuál utratil dva miliony, aby vypadal jako Britney Spears

  • 19
Šestadvacetiletá Kara Haysová z Ohia se narodila jako chlapec Kody. Kromě změny pohlaví podstoupila i změnu zevnějšku tak, aby vypadala jako její idol - Britney Spears. Podle popové zpěvačky mění účesy, kostýmy a pózuje v jejím stylu.

Haysová podle serveru Mirror utratila v přepočtu už téměř dva miliony korun, aby se z obyčejného chlapce stala ženou podobající se Britney Spears. Kde na drahé plastiky vzala, neprozradila.

K podobě s Britney si sice musí pomáhat oblečením a účesy, ale se svým vzhledem je prý konečně spokojená.

"Když mi lidi řeknou, že ve mně vidí Britney, je to velký kompliment. Ona je pro mě velmi silná žena, každý s ní chce jít na rande," vysvětlila Haysová pro Mirror, proč se stylizuje právě do Britney Spears.

Podobnost mezi nimi není prý jen ve vzhledu. Kara se prý psychicky zhroutila přesně ve stejnou dobu jako Britney a po jejím vzoru si oholila hlavu.

Kara si nechala podle Britney i oholit hlavu.

Poprvé dala svoji odlišnost i obdiv k Britney najevo, když jí bylo 12 let. Tehdy se ještě jako chlapec oblékla na halloweenskou oslavu do kostýmu inspirovaného klipem Brtiney Spears.

Kody Hays chtěl být od malička dívkou.

O tři roky později umožnili rodiče svému synovi Kodymu návštěvu lékaře, který diagnostikoval poruchu genderové identity a Kody začal brát ženské hormony.

V roce 2002 podstoupil čtrnáctihodinovou operaci, při níž mu bylo změněno pohlaví a voperovány prsní implantáty.

Po střední škole se Kara snažila prorazit jako herečka, takže se odstěhovala do Los Angeles. Stejně jako jejímu popovému idolu se jí nevyhnuly problémy s alkoholem a drogami. Často ji za Britney Spears zaměňovali paparazzi.

Odstěhovala se do New Yorku, kde studovala herectví a nyní studuje obor public realtions.