Bývalá servírka Heidi Aganová se živí jako dvojnice vévodkyně z Cambridge.

Bývalá servírka Heidi Aganová se živí jako dvojnice vévodkyně z Cambridge. | foto: Profimedia.cz

Servírka dala výpověď, živí se jako dvojnice vévodkyně z Cambridge

  • 44
Dvaatřicetiletá Heidi Aganová pracovala jako servírka a vydělala si v přepočtu 186 korun za hodinu. Teď ale dostala lukrativnější nabídku. Coby dvojnice manželky prince Williama si za den vydělá i 20 tisíc korun.

Heidi Aganovou zákazníci častokrát oslovovali s dotazem, jestli náhodou skutečně není manželkou prince Williama. Dokonce její tříletá dcera si je v magazínech pletla.

"Lidi přicházeli, ukazovali na mě a říkali si: 'To je ona!' Když ji moje dcera vidí v časopise, říká: 'Mami, tady jsi'," prohlásila svobodná matka dvou dětí.

Heidi Aganová

Vévodkyně z Cambridge Catherine a manželka prince Charlese Camilla

Aganová se proto rozhodla skončit s prací servírky a stala se dvojnicí vévodkyně Catherine. Zaměstnala ji jedna londýnská agentura a nafotila s ní snímky v šatech, které jsou podobné, jako nosí manželka prince Williama.

Po skandálu s fotkami vévodkyně nahoře bez její dvojnici zatím nenabídli nafocení lechtivých snímků. Kdyby ale podobná nabídka přišla, odmítla by ji.

"Určitě bych to neudělala, protože jsem matka dvou dětí," prohlásila s tím, že zatím nejzvláštnější focení bylo při hře Twister s dvojníky prince Williama a královny Alžběty II.

Přestože je dvojnic vévodkyně z Cambridge jako máku, Heidi Aganová patří k těm nejpovedenějším. Loni kvůli podobě s vévodkyní s prací farmaceutické asistentky skončila také dvaadvacetiletá Kate Bevanová (více zde).


Britská královská rodina