Carl McCoid má na těle 29 tetování souvisejících s Miley Cyrusovou.

Carl McCoid má na těle 29 tetování souvisejících s Miley Cyrusovou. | foto: Profimedia.cz

Brit si na tělo nechává tetovat Miley Cyrusovou, je zpěvačkou posedlý

  • 26
Fanoušky zpěvačky Miley Cyrusové bývají většinou teenageři. Ale nejvíc ji miluje už čtyřicetiletý Brit Carl McCoid, který si nechává její portréty, názvy desek a texty písní tetovat na tělo. Už má 22 tetování, která se Cyrusovou souvisejí.

Carl McCoid začal sbírat snímky Miley Cyrusové v roce 2009. Stal se mladou zpěvačkou úplně posedlý, její portréty si nechával tetovat na tělo a v roce 2011 se s ním rozvedla manželka.

McCoid však trvá na tom, že manželství nezkrachovalo kvůli jeho zálibě v Cyrusové. Uznává ovšem, že manželka shledávala tuto jeho vášeň "trochu divnou."

Carl McCoid má na hrudi jméno Miley Cyrus, na zádech název jejího poslední alba, podpisy jednadvacetileté zpěvačky má na obou rukou a její jméno ještě několikrát na těle. Nejvíc však zaujmou portréty zpěvačky na obou ramenou, které ovšem nejsou aktuální, takže je musel doplnit novým portrétem, kde je Cyrusová už s krátkým blond účesem a samozřejmě s vyplazeným jazykem.

Pro muže středního věku je to trochu zvláštní ozdoba. Sám McCoid uznal, že by měl vyhledat odbornou pomoc. Jeho profil na Facebooku vypadá jako fanouškovská stránka Miley a největší radost mu udělalo, když se o něm Cyrusová zmínila v německém rádiu a ukázala tak, že o něm ví.

Ale raději by neměla příliš často měnit vzhled, aby McCoid nemusel pokrýt jejími portréty celé tělo.