Avril Lavigne se svým manželem Deryckem Whibleym | foto: Profimedia.cz

Zpěvačce Avril Lavigne krachuje manželství

  • 9
Jen dva roky vydrželo manželství čtyřiadvacetileté zpěvačky Avril Lavigne s o čtyři roky starším hudebníkem Deryckem Whibleyem. Idylický vztah s frontmanem skupiny Sum 41 zřejmě narušilo světové turné, na něž kanadská rodačka před pár týdny vyrazila.

Zahraniční média rovněž spekulují, že hudebník neunesl manželčin úspěch a svůj propad. "Začínali se odcizovat už několik posledních měsíců. Derycka nemotivuje jeho vlastní kariéra, takže jen pije a flámuje," uvedl National Enquirer.

Na pořadu dne tak zřejmě bude rozvod. Manželé o něj ale prozatím nepožádali. Podle zdrojů z jejich okolí spolu již více než měsíc nežijí.

Avril Lavigne s manželem nakupovala dudlíky a dětská trička v hollywoodských buticích
Avril Lavigne s manželem v době, kdy byli ještě šťastně zamilovaní

K rozpadu vztahu přispěl i fakt, že Deryck tráví veškerý čas vysedáváním u počítačových her. To Avril zase koncertuje a s úspěchem uvedla na trh svou módní kolekci Abby Dawn.

Posledním hřebíčkem do rakve jejich vztahu jsou Deryckovy zálety. Na jednom nedávném večírku byl zachycen v intimním objetí s neznámou slečnou.

Avril Lavigne si nechala na pravé zápěstí vytetovat srdce s písmenem D
Avril Lavigne si nechala na pravé zápěstí vytetovat srdce s písmenem D

Avril teď zřejmě lituje, že si během jejich vztahu, který vyvrcholil svatbou v červenci 2006, nechala na pravé zápěstí vytetovat srdce s písmenem D, tedy počátečním písmenem jména svého manžela.