Soud odhalil Renčovo tajemství

  • 1
Tajemství režiséra Filipa Renče vyjde brzy najevo. Soudce prvního pražského obvodu Kamil Tojner už totiž ví, zda šestatřicetiletý Renč je, či není otcem dnes již sedmiměsíční Natálky. Prozradit však nesmí nic. Skutečnost vyjde na světlo světa asi v září, kdy zřejmě začne soudní jednání. K soudu Renče poslala třiadvacetiletá bývalá servírka z hotelu Arnika ve Špindlerově Mlýně Zdena Horáková.
Ta tvrdí, že s ní Renč udržoval přes rok milostný vztah. U soudu hodlá ze slavného režiséra vymáhat pro svou nemanželskou dcerku výživné. Filip Renč je dosud svobodný a český bulvár ho označuje za playboye a lamače ženských srdcí.

Jeho přítelkyní byla například hlavní hvězda jeho dosud nejslavnějšího filmu Requiem pro panenku Anna Geislerová či protagonistka jeho filmového muzikálu Rebelové Betka Stanková.

Nyní Renč podle bulvárního tisku chodí se studentkou medicíny Terezou. Kvůli dívce měl Renč před sedmi lety i oplétačky z policií.

V březnu 1995 ho totiž tehdy třináctiletá Gabriela Poláčková nařkla ze znásilnění. Trvalo rok, než policie jeho stíhání zastavila - ukázalo se, že Gabriela obvinila kromě něj ze znásilnění také dalšího režiséra, Zdeňka Zelenku a tři další muže.