Simona Babčáková (Český lev 2018, Praha, 23. března 2019)

Simona Babčáková (Český lev 2018, Praha, 23. března 2019) | foto: Profimedia.cz

Babčáková se čtyři roky po rozvodu opět zasnoubila. Vezme si fitness trenéra

  • 59
Simona Babčáková (47) se čtyři roky po rozvodu podruhé zasnoubila. O ruku herečku požádal její o pět let mladší současný partner Ian Adensam (42). Bývalý atlet se momentálně živí jako tenisový a fitness trenér.

„Žádost o ruku proběhla před bustou Járy Cimrmana v Malostranské besedě, kde koneckonců dozrálo i mé přesvědčení o správnosti tohoto rozhodnutí. A řekněme, že Simona byla dojatá. Řekla ano,“ řekl v rozhovoru pro deník Aha! Ian Adensam. 

Požádat Babčákovou o ruku ho prý napadlo již po třech měsících vztahu. „Vraceli jsme se tehdy z Barcelony a v letadle jsem řekl, že si dovedu představit, že se vezmeme,“ vzpomíná kondiční trenér. 

Pokud se nestane něco neočekávaného, zlatými hřeby roku 2021 by podle vicemistra ČR v běhu na 400 metrů ve veteránské kategorii mohly být olympijské hry, premiéra filmu Zátopek a jeho svatba. 

Ian Adensam v rozhovoru přiznal i to, že jejich vztah s partnerkou prošel krizí. Jen díky té prý nyní mohou oba vstoupit do jeho další fáze. „Samozřejmě že se hádáme. Jako všichni. Kde není konflikt, není sex,“ dodal sportovec, který v minulosti působil ve státních ozbrojených složkách.

Herečku oslovil Adensam jako první hned poté, co ji viděl v jejím improvizačním představení v Pardubicích, kde hrála ve zlaté sukni veverku – královnu lesa. Dali se dohromady v březnu 2018. Za svou láskou se trenér později přestěhoval do Prahy. 

Simona Babčáková si své soukromí přísně hlídá. Z předchozího manželství má patnáctiletého syna Alberta a devítiletou dceru Josefínu. 

We've been on the trip in #jizerskehory @frydlantsko ... region of vampires and fantastic nature! :D

@simonababcakova #excursion #vylet #nature #soul #love #les #rock #history

24. dubna 2019 v 11:47, příspěvek archivován: 5. června 2020 v 10:19

Herečka se v roce 2018 představila jako blond primářka protialkoholní léčebny ve filmu Úsměvy smutných mužů. Diváci si ji oblíbili v seriálech Comeback, Čtvrtá hvězda, Neviditelní, Ohnivé Kuře, Za oponou či Zkáza Dejvického divadla. Hrála také v řadě filmů, například Zoufalci, U mě dobrý, Nestyda, Díra u Hanušovic, Vybíjená, Hodinový manžel, Největší z Čechů či Rodina je základ státu. 

Kromě herectví se Babčáková věnuje moderování, přednáškám, načítání knih a vede improvizační workshopy.

28. února 2014